קשה בגן...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה בגן...
    שירי
    08/05/2011

שלום רב. בתי בת שנה וחודש. לפני 3 חודשים הכנסנו אותה לגן ומאז היא בעיקר בבית - אחרי הדבקויות בכל מה שרק אפשר שם . הכניסה לגן היתה לא קלה במזנו ולוותה כמובן בבכי קורע לב כל עזיבה שלנו אבל חשוב לציין כי דקה אחרי זה נראגעה לגמרי לכל היום!
    עכשיו משהו השתנה. לפני 3 שבועותהיא היתה חולה שוב ובשל חג הפסח יצא שנעדרה מהגן כמעט 3 שבועות . השבוע החזרנו אותה סופסוף אבל זה נהיהה קשה הרבה יותר. היא כל הזמן בוכה שם, מסרבת לאכול ועושה חיים קשים לגננות.פעמיים הן הקפיצו אותנו שניקח אותה ועכשיו התעקשתי לתת לה להתרגל. חשוב לציין כי באופן כללי היא תינוקת מאוד אסרטיבית שלא מוותרת בקלות ....
    מה עושים ????? האם זה אומר שמשהו שם לא תקין ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה בגן...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה בגן... - תגובה

סמדר ריינר
    08/05/2011

שלום שירי,
    מדובר בילדה קטנה מאוד. ילדים רבים מתקשים להסתגל אחרי פסח. ייתכן שיש מקום להתחיל הסתגלות הדרגתית מחדש במקרה שאת מתארת, כמו כניסה ראשונה לגן. למעשה היא אף פעם לא ממש הסתגלה למסגרת. יכול להיות שמדובר מסגרת גדולה מדי עבורה, אולי היא צריכה משהו יותר אינטימי, אני לא יודעת אם יש לכם אפשרות לכך, אבל ייתכן שהמסגרת הזו פשוט לא מתאימה לה, זה לא אומר בהכרח שמשהו לא תקין שם, אך מאחר ואני לא מכירה לא אותכם ולא את מהסגרת אני לא יכולה כמובן להגיד בודאות.
    אם יש לך ספקות אולי כדאי שתנסי להגיע לשם בוקר אחד ולשהות שם קצת ולהתרשם בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו