המשך-החלפת כיתה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך-החלפת כיתה בגן
    אמא
    08/05/2011

סמדר שלום ותודה על התגובה המהירה.
    לפי הבנתי את מתרשמת שהגננת עוד חדשה ויתכן לחוצה ואולי משם התגובה שלה.
    אולם, לפי התחושה שלי, זה משהו אישי כלפינו למרות שאין כל סיבה ממשית שאני יודעת עליה. יתכן ומנהלת הגן דיברה איתה בעקבות פנייה שלי שיש אווירה מתוחה בכיתה כי הגננת החליפה אחראית כיתה שכרגע בהריון ועדיין נמצאת בצוות ויש ביניהן כל מיני אינטריגות. פניתי למנהלת הגן והודעתי לה על המצב ואמרתי שהאוירה המתוחה הזו יוצאת אל הילדים. אז יכול להיות שהמנהלת אמרה משהו לגננת (סביר להניח שכן).
    השאלה מה עושים עכשיו - להמשיך עם גננת כזו שיש משהו שעומד ביננו ואין לי ספק שיש לה גם רגשי נחיתות והיא מגיבה ממקום של הרגשות הללו ולא באופן מקצועי, או לעבור לגננת החדשה עם הקבוצה החדשה? גם אם לגננת יש "בטן" עלי, אל לה להתעלם מהילדה עם כניסתה לגן בבוקר ואפילו לא לפנות אליה עם חיוך באמירת בוקר טוב.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית לאור הנתונים הללו.

תודה רבה וכל טוב
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך-החלפת כיתה בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך-החלפת כיתה בגן - תגובה

סמדר ריינר
    08/05/2011

שלום לך,
    ייתכן שכדאי דווקא לייצר דיאלוג עם הגננת, לדבר איתה בגלוי על כך שבהתחלה חששתם אבל ל אלהתכוונתם לפגוע בה ומאוד חשוב לכם שגם לה וגם לילדה שלכם יהיה טוב בגן, וחשוב לכם לנסות לפתוח דף חדש. (אם את מרגישה שזה מתאים לך). יש דברים שאפשר לתקן, ויכול להיות שרצוי שהמבוגרים יתמודדו ויתקנו ביניהם את הדברים מאשר התינוקת תעבור שוב הסתגלות חדשה ולילדים גדולים ממנה.
    אם את מרגישה שזה בלתי אפשרי מבחינתך, גם זה בסדר, ואז יש לך את האופציה השניה. בעיני היא עדיפה פחות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סמדר. עזרת לי מאוד

אמא
    08/05/2011

מבחינתי אפשר לפתוח דף חדש. אני מקווה שגם מבחינת הגננת - זה צריך להיות הדדי ולא מאולץ.

רב תודות
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור, בהצלחה.

סמדר ריינר
    09/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו