איך לזהות אם לילד לא טוב בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לזהות אם לילד לא טוב בגן
    דודה
    09/05/2011

שלום!
    בני בן שנתיים וחצי הולך לגן כחודשיים או שלושה והייתי רוצה בבקשה ללמוד לזהות אם טוב לו שם או לא בעקבות כל מיניי התנהגויות לאחרונה. האם קיימים סימנים ספציפים חוץ מבכי כל בוקר ואגרסיביות אחריי שעות הגן? אם קיימים אשמח עד מאוד לקבל לפחות חלק מהם או שאפשר להפנות אותי למאמרים ו או הרצאות בנושא. תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לזהות אם לילד לא טוב בגן - תגובה

סמדר ריינר
    10/05/2011

שלום ריקה,
    לא מוכרים לי סימנים ספציפיים כאלה ששונים ממצוקה של ילד שיכולה לנבוע גם מגורמים אחרים. אם תתארי מה קורה אצל הילד שלך ננסה לחשוב ביחד ממה זה נובע ואיך לברר את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים אחרונים

דודה
    10/05/2011

היי סמדר
    השינויים האחרונים הם אגרסיביות,בכי כל בוקר כשמגיעים לגן לפעמים הוא גם בסופ"ש מציין שהוא לא רוצה ללכת לגן ושצועקים שם וכאלה. מה שצריך אולי לציין שמדובר בילד מאוד פיקח שיודע לזהות את החולשות שלי ו"ההצגה" של הבוקר היא מאוד משפיעה עליי,ודבר נוסף הוא שכמו שציינתי קודם זהו גן מונטסורי שהמסגרת שם שונה מגנים אחרים בהם רוב היום משחקים שם יותר לומדים תוך כדיי משחק ואולי גם יותר קשוחים ממסגרות אחרות.אני העברתי אותו לגן לימודי יותר בעקבות המלצות ולאחר איבחונים שהוא מעל הממוצע.אשמח אם תעזרי לזהות מצוקה כשיי שאדע איך לפעול תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים אחרונים - תגובה

סמדר ריינר
    10/05/2011

שלום ריקה,
    אם הילד אומר שצועקים שם, הייתי קודם כל מאמינה לו, אלא אם כן את מכירה את הילד שלך כמניפולטיבי עד כדי כך. מתאור שלך לא נשמע לי שזו רק הצגה עבורך, אלא שהילד ממש מוטרד. הייתי בודקת איתו מה צועקים ועל מי, והייתי בודקת את זה גם עם הגן. יכול להיות שאכן הגישה שם לא מתאימה לו ויותר חשוב שלילד יהיה טוב בגן מאשר שיקדמו אותו שם מבחינה לימודית. זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דודה
    10/05/2011

אני מאוד שמחה שדעתך יציבה לא כמו שלי עכשיו פשוט חיזקת אותי תודה רבה אני אפעל ומיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה,שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    11/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו