מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לזהות אם לילד לא טוב בגןדודה09/05/2011
שלום!
בני בן שנתיים וחצי הולך לגן כחודשיים או שלושה והייתי רוצה בבקשה ללמוד לזהות אם טוב לו שם או לא בעקבות כל מיניי התנהגויות לאחרונה. האם קיימים סימנים ספציפים חוץ מבכי כל בוקר ואגרסיביות אחריי שעות הגן? אם קיימים אשמח עד מאוד לקבל לפחות חלק מהם או שאפשר להפנות אותי למאמרים ו או הרצאות בנושא. תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לזהות אם לילד לא טוב בגן - תגובה
סמדר ריינר10/05/2011שלום ריקה,
לא מוכרים לי סימנים ספציפיים כאלה ששונים ממצוקה של ילד שיכולה לנבוע גם מגורמים אחרים. אם תתארי מה קורה אצל הילד שלך ננסה לחשוב ביחד ממה זה נובע ואיך לברר את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים אחרונים
דודה10/05/2011היי סמדר
השינויים האחרונים הם אגרסיביות,בכי כל בוקר כשמגיעים לגן לפעמים הוא גם בסופ"ש מציין שהוא לא רוצה ללכת לגן ושצועקים שם וכאלה. מה שצריך אולי לציין שמדובר בילד מאוד פיקח שיודע לזהות את החולשות שלי ו"ההצגה" של הבוקר היא מאוד משפיעה עליי,ודבר נוסף הוא שכמו שציינתי קודם זהו גן מונטסורי שהמסגרת שם שונה מגנים אחרים בהם רוב היום משחקים שם יותר לומדים תוך כדיי משחק ואולי גם יותר קשוחים ממסגרות אחרות.אני העברתי אותו לגן לימודי יותר בעקבות המלצות ולאחר איבחונים שהוא מעל הממוצע.אשמח אם תעזרי לזהות מצוקה כשיי שאדע איך לפעול תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים אחרונים - תגובה
סמדר ריינר10/05/2011שלום ריקה,
אם הילד אומר שצועקים שם, הייתי קודם כל מאמינה לו, אלא אם כן את מכירה את הילד שלך כמניפולטיבי עד כדי כך. מתאור שלך לא נשמע לי שזו רק הצגה עבורך, אלא שהילד ממש מוטרד. הייתי בודקת איתו מה צועקים ועל מי, והייתי בודקת את זה גם עם הגן. יכול להיות שאכן הגישה שם לא מתאימה לו ויותר חשוב שלילד יהיה טוב בגן מאשר שיקדמו אותו שם מבחינה לימודית. זו דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודה10/05/2011אני מאוד שמחה שדעתך יציבה לא כמו שלי עכשיו פשוט חיזקת אותי תודה רבה אני אפעל ומיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה,שמחתי לעזור.
סמדר ריינר11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)