מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קקי בתחתוניםטלי10/05/2011
שלום, בני בן 3.7, גמול מחיתול גם ביום וגם בלילה. אך קקי אינו מצליח לעשות באסלה. הדבר בא לא מחרדה, הוא מסכים לשבת אך אינו מצליח פיסית. הוא עושה בתחתונים ורגיל לעשות קקי בעמידה כשגופו מכופף קדימה. אני מבינה שזוהי הסיבה מדוע אינו מצליח לעשות זאת בשירותים. אנא עזרו לי, אינני יודעת כיצד לעזור לו, אך אני כבר מתוסכלת וגם הוא.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקי בתחתונים - תגובה
סמדר ריינר10/05/2011שלום טלי,
אנא פני עמודת "שאלות נפוצות" לתשובה העוסקת בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקקי בתחתונים
טלי10/05/2011שלום סמדר, תודה על תשובתך.
עיניינתי בכל התשובות הקשורות לנושא, אך ראיתי כי מדובר בבעית חרדה אצל הילד. זאת לא הבעיה שלנו. אצלנו מדובר בבעיה פיסית, שאינו מצליח לעשות את צרכיו בשירותים, למרות רצונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקקי בתחתונים - תגובה
סמדר ריינר10/05/2011שלום טלי,
אני לא בטוחה שזו הסיבה. לא אמורה להיות שום בעיה פיסית.נסי למשל לתת לו שרפרף כדי שיוכל לעמוד כשגבו מופנה לאסלה והתכופף ובידקי אם זה פותר את הבעיה. אם כן אז את צודקת, ואולי אפשר להציע את זה כפיתרון ביניים עד שלאט לאט יתרגל לשבת. אם לא , יכול להיות שהוא לא נראה חרד ולא מדווח על חרדה אב עצם התחושה שהוא לא מוגן בתוך התחתונים והקקי עומד להיפרד מגופו מלחיצה אותו והוא לא מסוגל לשחרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)