טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לבתי בת ה - 6 יש שיער מקורזל, מלא בנפח, עבה מאוד עם תלתלים צפופים עד אמצע הגב. אני אוספת לה אותו בצמה. בשעת הסירוק עם מרכך היא סובלת מאוד שכן פעולת הסרוק מאוד כואבת לה. היא לא מסתפרת - כי אחרת לא יהיה ניתן לאסוף את השיער לצמה. מה ניתן לעשות? החשש העיקרי הוא מהידבקות בכינים ואד הפירוש שלא יהיה ניתן להעביר בראשה את המסרק הקטן והצפוף. אודה לכם מאוד על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, צר לי אך אני לא חושבת שזו שאלה שיש עליה תשובה מתחום הפסיכולוגיה. אלא אם כן פספסתי משהו, אשמח אם תסבירי לי, ואז אנסה לענות לך שוב. תנסי לברר אולי בפורום רפואת עור ושיער או קוסמטיקה אם יש פתרונות למצבים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד