הרגשת בילבול ותיסכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשת בילבול ותיסכול
    ליאור
    11/05/2011

מה לעשות שבן זוגי כבן 28 חושב שהכול מגיע לו גדל עם כפית של זהב בפה ממש מפונק ותמיד הוא חושב מהבט ן ללא חשיבה מוקדמת כלל איך אפשר לגרום לו תחשוב קצת הגיונית כי הוא ימבה טעיות אני מרגישה כול פעם שאני אומרת לו משהו או מעירה לו זה פוגע לו באגו מה אני הגבר מה את חושבת שאת אומרת בהרגשה שלי לפחות זה נראה ככה וזה יוצר אנטי מצידו נראה כך כמצב אוטומטי ללא חשיבה של כדאיות בכול מיני מצבים בחיים איך עלי להתמודד עם זה ?
    באילו דרכים ?
    אני ממש מתבעסת מזה גם עכשו שאנחנו נשואים אמא שלו נותנת לו להיות כזה תלוי ולא עצמאי לא מספיק מפותח לפעמים אני מרגישה שאני חיה עם ילד וזה מתיש אותי בקטע הזה אנחנו ההפך הגמור לגמרי אין לי כסף לטיפול וגם לא יודעת מה לעשות איך מתמודדים עם זוגיות מורכבת שכזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת בילבול ותיסכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    11/05/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_יחסים_זוגיות_ונישואין' id=link]יחסים, זוגיות ונישואין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו