במודע לא עושהצרכיה בסיר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• במודע לא עושהצרכיה בסיר
    ריקי מויאל
    11/05/2011

בס"ד

שלום וברכה יש לי ילדה חכמה ופיקחית מאוד. גמלנו אותה מטיטול לפני חודש וחצי בעיקרון היא די יזמה את הגמילה היא לא רצתה טיטול ורצתה לעשות בסיר שבועים ראשונים היו פספוסים ואח"כ היא ממש בקשה לבד והלכה לסיר לבד. עכשיו היא לרוב הולכת רק כשאומרים לה ללכת ולפעמים לבד. וקורה לא מעט במיוחד בבית ולא במעון שהיא במודע עושה במכנסים, אני רואה אותה מתיישבת באוויר ועושה אחרי זה היא מורידה את המכנסים וכשאני רואה היא אומרת לי שהמכנסים רטובות והיא גם לא כ"כ רוצה לשים מכנסים אחרות היא ילדה שנלחמת על כל דבר.כשהיא הולכת לישון היא כמובן לא שוכחת לומר שיש לה צרכים קטנים היא לא מפספסת היא רוצה לצאת מהמיטה כמה שיותר רק כדי לא לישון, בפעם הראשונה היא בד"כ באמת עושה ושאר הפעמים לפעמים כן לפעמים לא, אף פעם אי אפשר לדעת.מבחינתה, היא צורחת עד שלוקחים אותה. רציתי לשאול מה אפשר לעשות שהיא תחזור לומר שיש לה צרכים וללכת לבד לסיר ומה לעשות בעניין של השינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במודע לא עושהצרכיה בסיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתן עלי...

ריקי מויאל
    12/05/2011

אשמח לתשובתכם

ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במודע לא עושהצרכיה בסיר - תגובה

סמדר ריינר
    12/05/2011

שלום ריקי,
    נשמע שזה משהו שהיא עושה כחלק ממאבק כוחות איתכם. זה נשמע כמו דווקא. לכן, הטקטיקה הכי יעילה היא להניח לזה, כשזה יפסיק להיות עניין, היא תאבד את ההנאה והרווח מלעשות דווקא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו