טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על תשובתך המהירה.. בנוסף.. אני עדיין לא יודעת מהם הגילאים שיהיו בשנה הבאה בגן הנוכחי .. ייתכן שההוא יהיה מבין הבוגרים ואני מקווה שיהיו עוד בני גילו.. אם יהיו חתך של שנה - חצי שנה קטנים ממנו זה יהיה בסדר? זה יתרום להתפתחות שלו הוא יעכב אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שגית, בגיל הזה אין ערך התפתחותי לגן ולחברים בגן. הערך העיקרי של גן בגילאים האלה הוא כלכלי. יותר זול ממטפלת. ילדים בגיל הזה מתפתחים הכי טוב בתוך יחס אישי אחד על אחד עם בן אדם מבוגר. רק מגיל שנתיים יש ערך משמעותי לשהייה בגן עם ילדים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שגית, זו הבעיה כשמתחילים שרשרור חדש בלי לחברו לקודם. אין לי אפשרות לזכור את הפרטים מהשאלה הקודמת ששאלת. אני מציעה שתחפשי אם את יכולה את השאלה הראשונית, תוסיפי עליה את השאלה החדשה,על ידי הוסף תגובה וכשאראה את כל התמונה אוכל לענות בצורה מדויקת. תודה וסליחה.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד