חרדת נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    רתם
    12/05/2011

שלום,
    בני בן שנה נכנס לפני כחודש למשפחתון חדש,בשבוע הראשון אהב מאוד והלך בלי בעיה ובשמחה.
    לאחר שבוע הכל השתנה, התחילה חרדת נטישה שכוללת בכי בבוקר ו אשר גם בבית אם לשניה מתרחקים ממנו הוא צורח ובוכה,כמובן שגם בלילה קשה מאוד ללכת לישון.
    חשוב לציין שבבוקר כמה דוקת לאחר שאני עוזבת הוא נרגע ומשחק עם שאר הילדים,אבל המטפלת מציינת שכאשר היא מתרחקת..הוא מתלונן....
    הייתי רוצה לדעת מדוע חלה נסיגה כזו בהתנהגות שלו?
    ומה אפשר לעשות בבקרים ע"מ להקל את הפרידה?(גם עליו וגם עליי ... :-) ).
    אשמח לעזרה..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה - תגובה

סמדר ריינר
    12/05/2011

שלום רתם,
    הנסיגה שחלה כננאה קרתה כי רק עכשיו הוא קלט את המשמעות של העניין. חשוב מאוד להיפרד ממנו בצורה עניינית וקצרה ולא לעשות עניין, כי זה רק יגביר את הקושי.
    במקביל הייתי בודקת האם הגן הזה מתאים לו מבחינת הצורך שלו בתשומת לב אישית. יכול להיות שבנך עדיין זקוק למסגרת יותר אינטימית ומכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה-עוד שאלה

רתם
    12/05/2011

חשבתי לעשות ניסיון ולהישאר איתו בבקרים בערך 10-15 דקות.
    להניח אותו לשחק אבל שיראה שאני שם. ואז אולי זה ייתן לו ביטחון
    מדובר במשפחתון של 6 ילדים ויש 2 מטפלות. כך שאני רוצה להאמין שהוא מקבל יחס חם ואוהב.
    האם הרעיון שלי טוב?זה יכול לעזור או חלילה להזיק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה-עוד שאלה - תגובה

סמדר ריינר
    12/05/2011

שלום רתם,
    את יכולה לנסות. השאלה היא איך הוא יגיב. אם הוא יידבק אלייך ויבכה ב-15 דקות האלה, אז כנראה שזה לא רעיון טוב. וגם צריך לראות אם אחרי 15 הדקות הלאה הוא כן נותן לך ללכת בקלות או שזה בכל זאת לא משנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ננסה ונראה

רתם
    13/05/2011

ואז נדע איך לפעול
    תודה רבה!
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, ובהצלחה.

סמדר ריינר
    13/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו