קינאת אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קינאת אחים
    ליאת
    12/05/2011

שלום. בני בן 4 וחצי נולדה לו אחות לפני 5 חודשים. בהתחלה לא קיבל אותה יפה, התפרצויות זעם בעיקר כלפיי. היום הוא בדיוק להפך מתנהג בצורה מדהימה וכל הזמן אומר אני מתנהג יפה אני מקסים נכון? יש לציין שאני כל הזמן אומרת לו שהוא מתנהד מקסים ושאני מאוד נהנת בחברתו. האם הוא קלט שהתנהגות חיובית הביאה פידבק חיובי או שזה השקט לפני סערה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קינאת אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קינאת אחים - תגובה

סמדר ריינר
    13/05/2011

שלום ליאת,
    אי אפשר לדעת. אני לא מספיק מכירה אתכם. אבל חשוב שאת תתני גם לגיטמציה לתחושות לא טובות. יכו להיות שהוא מרגיש שאם הוא מקנא או כועס לא כל כך רוצים לקבל תא זה ולהבין את זה. וזה מכניס אותו לרדה לגבי המקום שלו בבית וגם לגבי מה לעושת עם התחושות הלא טובות שלו.
    חשוב להגיד לו שזה בסדר גם לקנא, ושהוא לא חייב להיות כל הזמן מקסים. כולם מרגישים לפעמים דברים לא מקסימים, ומותר לבטא אותם במילים, לא בהכרח בצעקות ומכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו