מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה רגישהחן15/05/2011
שלום,
ביתי בת ה5 וחצי מאוד רגישה (ירושה ממני!!) ואני מאוד דואגת לה בחברה,
ובנוסף לזה היא קצת גדולה לגילה לא שמנה אבל גבוהה ובעלת מבנה גוף גדול,
ועוד משהו שלה עדיין לא מפריע אבל לי כן, ובטח זה יפריע לה בהמשך- היא מאוד שעירה. הרבה פעמים היא מספרת לי דברים שילדות אומרות לה או מציקות לה ונקרע לי הלב כי היא טיפוס שישר בוכה (כמוני) ואני מאוד דואגת שירמסו לה את הביטחון העצמי...שאלתי איך להגיב כשהיא מספרת לי דברים כאלה ואיך לחזק אותה ולחשל אותה שתדע להתמודד??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה רגישה - תגובה
סמדר ריינר15/05/2011שלום חן,
חשוב מאוד שתא קודם כל תחשבי חיובי. את מאוד עסוקה במה יכול היות לא טוב וזה משדר חוסר ביטחון לילדה. למה שלא תחשבי למשל במה היא מוכשרת ואיך הי איכולה להצליח? במה כן יש לה לתרום וממה החברות שלה יכולות להתפעל ממנה ולא רק ללעוג לה? יכול להיות שיש כאן גם בחירה שלך לשים את הזרקור על הדברים המדאיגים וזה גורם לך ולה לתחושה של חוסר ביטחון, שחברה זה דבר מפחיד ופוגעני וכו'.
לגבי איך לעזור לה להתמודד - פשוט לעזור לה להרגיש בטוחה בעצמה, יש לה הרבה דברים טובים, הדברים הפחות טובים הם לא העיקר. כשילדה פוגעת בה זה הרבה פעמים כי אותה ילדה בעצמה מרגישה נחיתות על משהו, זה לא אומר על הבת שלך שום דבר. היא יכולה לבחור אם להתעלם, ולא לתת לזה במה בכלל, או לענות בקצרה שהיא לא מוכנה שידברו אליה ככה, ולהעביר נושא וליזום היא על מה מדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)