עשית קקי בתחתון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עשית קקי בתחתון
    הדר
    15/05/2011

הבן שלי בן 3.4 מאז שנגמל בגיל 2.7 הוא עושה קקי רק בתחתון וכול יום (לציין שרק פעמיים עשה בשירותים). בגן בבית בגינה לא משנה איפה מתי שיש לו הוא עושה.
    כול פעם שאני יושבת איתו בשירותים ושואלת אותו עם יש לו קקי הוא אומר שאין ואחרי כמה זמן עושה בתחתון.
    נסיתי הכול לעודד להציע פרסים מתנות שום דבר לא עוזר.
    אני שואלת את הילד למה הוא לא רוצה לעשות בשירותים הוא אומר לי שכואב לו בשירותים.
    לי נראה כאילו הוא פוחד לעשות את הקקי בשירותים.
    אני לא יודעת כבר מה לעשות. שנה הבאה הוא עולה לגן עריה ולא יקבלו אותו עם הוא עושה קקי בתחתון.
    איך אני יכולה לעזור לו?
    שמעתי משהוא של ד"ר קושניר. יש גישות שונות או פתרונות נוספים?

אני ממש אבודת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשית קקי בתחתון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה עם הפיפ גם לא בלילה.

הדר
    15/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשית קקי בתחתון - תגובה

סמדר ריינר
    15/05/2011

שלום הדר,
    את מוזמנת לעיין ב"עמודת שאלות נפוצות" בתשובה העוסקת בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון אישי

בקי גרשוביץ
    25/05/2011

שמחתי לקורא את ההודעה שלך ולדעת שזה לא רק אצלי :)
    בני בן 4.5 כבר ועדיין מפחד לעשות בשיורתים בטענה שזה כואב לו. הוא עד לפני שבועיים עשה קקי בטיטול. ואז החלטנו שמפסיקים. ואז הקקי בתחתונים התאפקות יום שלם ואז יוצא לו ..
    רציתי לשאול אותך מה עשית בסוף. מה הפתרון לכל הדבר הזה ??!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצאה הוראה חדשה לגבי גנים וגמילה

אחינוש
    26/05/2011

אני שמעתי שמשנה הבאה חובה לקבל ילדים גם לא גמולים לגנים ואסור שלא לקבל על בסיס זה. שווה לבדוק אם זה נכון או רק בגדר שנועה. זה יוריד ממך לחץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו