מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עשית קקי בתחתוןהדר15/05/2011
הבן שלי בן 3.4 מאז שנגמל בגיל 2.7 הוא עושה קקי רק בתחתון וכול יום (לציין שרק פעמיים עשה בשירותים). בגן בבית בגינה לא משנה איפה מתי שיש לו הוא עושה.
כול פעם שאני יושבת איתו בשירותים ושואלת אותו עם יש לו קקי הוא אומר שאין ואחרי כמה זמן עושה בתחתון.
נסיתי הכול לעודד להציע פרסים מתנות שום דבר לא עוזר.
אני שואלת את הילד למה הוא לא רוצה לעשות בשירותים הוא אומר לי שכואב לו בשירותים.
לי נראה כאילו הוא פוחד לעשות את הקקי בשירותים.
אני לא יודעת כבר מה לעשות. שנה הבאה הוא עולה לגן עריה ולא יקבלו אותו עם הוא עושה קקי בתחתון.
איך אני יכולה לעזור לו?
שמעתי משהוא של ד"ר קושניר. יש גישות שונות או פתרונות נוספים?
אני ממש אבודת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה עם הפיפ גם לא בלילה.
הדר15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית קקי בתחתון - תגובה
סמדר ריינר15/05/2011שלום הדר,
את מוזמנת לעיין ב"עמודת שאלות נפוצות" בתשובה העוסקת בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון אישי
בקי גרשוביץ25/05/2011שמחתי לקורא את ההודעה שלך ולדעת שזה לא רק אצלי :)
בני בן 4.5 כבר ועדיין מפחד לעשות בשיורתים בטענה שזה כואב לו. הוא עד לפני שבועיים עשה קקי בטיטול. ואז החלטנו שמפסיקים. ואז הקקי בתחתונים התאפקות יום שלם ואז יוצא לו ..
רציתי לשאול אותך מה עשית בסוף. מה הפתרון לכל הדבר הזה ??!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאה הוראה חדשה לגבי גנים וגמילה
אחינוש26/05/2011אני שמעתי שמשנה הבאה חובה לקבל ילדים גם לא גמולים לגנים ואסור שלא לקבל על בסיס זה. שווה לבדוק אם זה נכון או רק בגדר שנועה. זה יוריד ממך לחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)