ייעוץ שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ שינה
    טלי לוי
    15/05/2011

היי, אני מפנה את שאלתי לנעמה:
    אני אמא ל-2 ילדים. ועד עכשיו הייתי איתם בבית. אני מחפשת לעצמי עיסוק לכמה שעות ביום, כך שעדיין אוכל לבלות איתם בשעות אחה"צ. נתקלתי בקורס ייעוץ שינה שאת מעבירה. ורציתי לדעת האם זה מקצוע שאפשר לעסוק בו במשרה חלקית?
    מטעם מי הקורס?
    אילו נושאים יועברו בקורס?

תודה מראש על התשובות
    טלי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ שינה - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/05/2011

שלום טלי,
    כשאת עצמאית בעסק כמו ייעוץ שינה, את קובעת את שעות העבודה שלך- את יכולה מראש להגדיר ללקוחותייך את השעות בהן את זמינה לשאלות שלהם.
    רשת עידן ההורות הינה רשת המתמחה באינטליגנציה רגשית והקניית הרגלי שינה. אנחנו לא מאמינים בשיטה(כי הורים וילדים אינם מדע מדוייק) אבל בהחלט כן מאמינים בגישה. גישתנו מבוססת על פיתוח יסודות האינטליגנציה הרגשית. אנו מאמינים בלראות את הדברים מנקודת המבט של האחר, להיות מסוגלים להיות אמפתים, לתת דוגמא אישית וללמד דרך כך את ילדינו לנהל מערכות יחסים חיוביות ולווסת דחפים רגשיים והתנהגותיים.
    זה נכון לגבי חינוך בכלל ולגבי שינה בפרט. אנו עוסקים בגילאים מאפס עד גיל חמש שנים בנושא השינה. בייעוץ התנהגותי, אנו עובדים עם כל טווח הגילאים.
    צורת העבודה היא הדרגתית ומתאימה עצמה לבית ולסגנון ההורות.
    אנו היחידים הנותנים הסמכה בחסות אונ' בר אילן.
    נושאי הקורס:גורמים לקשיי שינה,השפעת ההתפתחות המוטורית והקוגנטיבית על השינה, השפעה רגשית על בעיית שינה, השפעת התזונה על השינה ומשמעות ההנקה, סוגי משפחות, סגנונות הורות שונים, התמודדות עם בכי ומצבי תסכול, קשרים בתוך המשפחה:מיקום התינוק במשפחה, הצבת גבולות והנחיית הורים, ניתוח תהליך הקניית הרגלי שינה, פחדים של ילדים, לימוד ההורים להתמודד עם רגרסיות בתהליך.

אשמח לענות לך על שאלות נוספות
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו