מתחננת לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתחננת לעזרה
    דודה
    16/05/2011

שלום
    יש לי ילד בן 5 ילד שמעולם לא דיבר אליו אוכל בצורה משמעותית הוא יכול להשאר יום שלם גם בלי לאכול מספיק לו שוקו ביום והוא "שורד" אני מטבעי מאוד דאגנית ותמיד ה היה "אישיו" לאחרונה קצת הרפתי אבל כלום לא ממש עוזר ואז לפניי כשבוע הוא נחנק מחתיכת ירק עד כדיי שכמעט והקיא(שגם מהקאות יש לו פחדים) ואז פשוט נכנס פחד כזה שזה יכול לקרות לו שוב ומכל דבר אז הוא שם אוכל בפה ויורק וממש נמנע מלבלוע.אני מנסה להסביר לו שלא יקרה לו כלום ושדברים כאלה קורים לפעמים וכו' אך דבר לא עוזר אני לא יודעת איך לעזור לו וזה כבר יומיים או יותר שהוא ממש מוותר על אוכל לגמריי גם אם הוא מאוד רעב. מה עליי לעשות בעיית התזונה תמיד הייתה בעיה ועכשיו יש גם סיבה בבקשה תעזרו לי תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחננת לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחננת לעזרה - תגובה

סמדר ריינר
    16/05/2011

שלום לך,
    נראה לי שכדאי שתפנו למרפאת הפרעות אכילה, בבית חולים שניידר יש אחת כזו. חבל לחכות עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו