טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 5 ילד שמעולם לא דיבר אליו אוכל בצורה משמעותית הוא יכול להשאר יום שלם גם בלי לאכול מספיק לו שוקו ביום והוא "שורד" אני מטבעי מאוד דאגנית ותמיד ה היה "אישיו" לאחרונה קצת הרפתי אבל כלום לא ממש עוזר ואז לפניי כשבוע הוא נחנק מחתיכת ירק עד כדיי שכמעט והקיא(שגם מהקאות יש לו פחדים) ואז פשוט נכנס פחד כזה שזה יכול לקרות לו שוב ומכל דבר אז הוא שם אוכל בפה ויורק וממש נמנע מלבלוע.אני מנסה להסביר לו שלא יקרה לו כלום ושדברים כאלה קורים לפעמים וכו' אך דבר לא עוזר אני לא יודעת איך לעזור לו וזה כבר יומיים או יותר שהוא ממש מוותר על אוכל לגמריי גם אם הוא מאוד רעב. מה עליי לעשות בעיית התזונה תמיד הייתה בעיה ועכשיו יש גם סיבה בבקשה תעזרו לי תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד