מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשרים חברתייםרוית16/05/2011
הבת שלי בת שש וקצת בכיתה א' . היא מאוד אוהבת חברה , מחבקת ילדים כשהיא פוגשתם מחוץ למסגרת ביהס , מאוד אדיבהוטובה, תמיד תהיה מוכנה לתת לילד אחר מה שיש לה גם אם הדבר מאוד חשוב לה.
הבעיה שהיא לא מצליחה בבית הספר ליצור קשרים חברתיים , אין לה חבר או חברה שאיתם היא משחקת , הקשרים שלה מאוד שטחים ולעיתים היא מתלוננת שהיא לבד. אני מנסה ככל שניתן לעזור בנושא מזמינה אלינו הביתה חברים וחברות ויש הענות אולם נראה שזה מסתיים בבית . כולם מאוד רוצים לבוא אלינו ובאים בשמחה אך בבית הספר זה לא קורה. הבת שלי לאחר יום שהיו אצלה חברים מצפה לשחק איתם בבית הספר והיא חוזרת מאוכזבת ואומרת שהם לא רוצים לשחק איתה ומעדיפים לשחק עם ילדים אחרים ולא רוצים לשתף אותה.[צפיתי בה מס' פעמים ובאמת ראיתי אותה די מבודדת] כהורה די מציק שמתנהגים בבית בצורה אחת ובבית הספר בצורה אחרת . לעיתים רק על מנת לעזור לה אני מזמינה חברים למרות שלא תמיד נוח לי ובסוף אני יוצא שהמאמץ לא היה שווה שכן היא נותרה בביהס לבד. מה יכולה להיות הסיבה לכך? כיצד ניתן לעזור לה בבית הספר?
תודה מראש
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרים חברתיים - תגובה
ליאת גרוס16/05/2011שלום דורית
ייתכן שהיא מרגישה פחות בנח במסגרת קבוצה גדולה של ילדים.
כדאי לבדוק מה בסיפוריה אובייקטיבי כלומר אם באמת לא מעוניינים בה או שהיא מפרשת את מה שקורה בכיתה באופן סובייקטיבי ומוטעה.
ייתכן גם שבבית את עוזרת ומתווכת ובכיתה את אינך. אם כך הדבר חשוב לראות אם מצליחה להתמודד באופן עצמאי עם החברות בבית ואם לא מה תוקע אותה.
אני ממליצה לשוחח עם המורה פנים אל פנים ולבקש ממנה לתמונת מצב אובייקטיבית יותר. כמו כן כדאי לבקש מהמורה לסייע בכיתה.
נסי לא להיות לחוצה סביב הנושא כי באופן לא מכוון הלחץ עלול לעבור לביתך ולהעצים את הקושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)