בבקשה דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף!!!
    אריאנה
    16/05/2011

שלום רב!

ילד שלי בן 3.5 שנה,שובב אך מחונך ואני תמיד מסדדרת איתו כשה יש לי את הסבלנות לדבר איתו בגובה עיינים גם כשה לא מקשיב לי בהתחלה.חברותי אוהב את אחותו בת השנתיים,אוהב ללכת לגן.
    בגן שלו יש ילד אלים,בלתי נישלט לידיי גננות ומסוכן לסביבה,מרביץ לילדים,לוקח להם צעצועים,משליח כסאות.....היום קרה מיקרה שאני לא מוכנה לעבור בשתיקה,הילד האלים לדברי הגננת ישב ליד הילד שלי ונתן לו מקה בפנים,כתוצאה מכך ירד לו הרבה דם מאף,כל הבגדים וכל מה שבסביבה היה בדם של הבן שלי!!! מיותר לציין את הבעלה של הבן שלי ושער הילדים והגננת. מרגישה שחייבת לעשות משהו למען בטחון הבן שלי,חשוב לי לעביר לו שאבא ואימא תמיד לצדו.זהו נסיון ראשון שלי בסיטואציה שכזו,חייבת שתמליצו לי על הדרך הנכונה!! דחף הראשון שהיה לי לעזוב את העבודה לעוף ולקחת את הילד שלי משם,לתפוס את הילד האלים הזה ולהסביר לו חד משמעית שלא נוגעים בבן שלי,אבל ברור לי שזה בסה"כ ילד כבן 5 שנה,יתכן שהוא בעייתי.האם מחר כדאי לי לבקש לדבר עם הילד בנוכחות המנהלת/הורא או שניהם ביחד???במטרה להפסיק את המצב הזה,מה אליי לעשות בדרך הנכונה!!!??
    אשמח למענה מהיר ככל הניתן!
    תודה אריאנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף!!! - תגובה

סמדר ריינר
    17/05/2011

שלום אריאנה,
    בודאי שאין לך מה דבר עם הילד. זה לא תפקידך, עם כל ההבנה לסערה הנפשית שאת נמצאת בה כרגע. מקסימום את יכולה לדבר עם הוריו. אך הדבר הכי מומלץ הוא לתת לאנשי המקצוע, כלומר לגננת ולצוות המקצועי בגן לטפל בעניין. הגננת אוי נבהלה בהתחלה, אבל היא בודאי תרגע, תתייעץ ותחליט על דרך פעולה מתאימה מול הילד השני והוריו. ואם הטיפול שלה לא מספק או לא עוזר תוכלי לשקול האם להעביר את הילד שלך מהגן הזה.
    אבל כרגע חושב שתנסי להרגע ולהפנות את האנרגיה להרגעת הילד שלך והטיפול בו ולא בילד השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו