מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דבורה
    01/05/2007

בני בן 5 עדיין ישן איתי במיטה ועדיין שותה מבקבוק אני לא יכולה ללכת לשום מקום הוא לא מוכן להישאר עם אף אחד גם לא עם אבא שלו מבקשת עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוסיפי בבקשה עוד פרטים

ענת זפרני
    01/05/2007

האם יש אחים?
    האם תמיד המצב היה כזה?
    כיצד הוא נפרד ממך כשהוא הולך לגן?
    האם הוא יוצא לחברים או לחוגים?
    האם ניסיתם להשכיב אותו במיטה שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

דבורה
    01/05/2007

יש שתי אחיות בגיל 15 ו9 הוא לא הולך לחוגים ובבוקר לגן אחרי הבטחות שאני יהיה בביתכשהואחוזר וזאת למרות שתמיד אני נמצאת בבית לגבי השינה הוא אומר שהמיטה שלו קרה ובזה אני לא עומדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

שרון באומל
    01/05/2007

שלום לך.
    אני חושבת שכדאי לך לפנות לייעוץ לאיש מקצוע. נראה שבנך עדיין לא הצליח ליצור נפרדות ממך, עובדה אשר יכולה להשפיע הן על הערכתו העצמית (קטן, לא בעל יכולת, חסר ערך) והן על העצמאות שלו.
    אם את גרה בצפון, את מוזמנת לפנות אליי לגבי מקומות בהם ניתן להיוועץ באיש מקצוע (ציבורי ופרטי), ואם את גרה באזור המרכז, נראה לי שאת יכולה לפנות לענת זעפרני, מנהלת הפורום, והיא יכולה לעזור לך או להפנות אותך.
    בהצלחה.
    שרון באומל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו