ילדה מתנדנדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מתנדנדת
    רנה
    18/05/2011

בתי בת שנתיים וחצי. מאז שהייתה תינוקת לעתים הייתה שוכבת על הבטן עם ידיים ישרות, מתנדנדת ובוהה באוויר, כך מס' פעמים ביום, בעיקר כשהיא עייפה, או רוצה להרגיע את עצמה. לעתים מרדימה עצמה כך (על השטיח, או כל מקום אחר, גם בחוץ). ההתפתחות שלה תקינה. לאחרונה התופעה חזרה, היא נשכבת ומתנדנת המון ולא רק כשהיא עייפה. אציין שהיא נגמלה לפני חודש בצורה טובה, היא מקסימה, מדברת כמו גדולה וכו'. האם צריך לבדוק עניין שכזה והיכן? מה הסיבות שזה קורה? אני לא יודעת איך כדאי להגיב לכך מולה? לתת לה לחלום כל היום או להוציא אותה מהמקום הזה ולבקש שתפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מתנדנדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מתנדנדת - תגובה

סמדר ריינר
    19/05/2011

שלום רנה,
    השאל האם זה דבר שמפריע לתפקוד שלה. אם ההתפחות שלה תקינה, היא פעילה, משחקת, מתפקדת היטב בגן וכו', - לא הייתי מתערבת. ייתכן שזו באמת הדרך שלה להרגיע את עצמה, ובתקופות שקשה לה מסיבה כלשהי היא משתמשת בזה יותר. יכול להיות שהגמילה התקשתה עליה או שזו תקופה זמנית, לא הייתי לוקחת לה את זה.
    אם זה נהפך להיות משהו שמחליף פעילויות אחרות, ונהפך להיות משהו שמפריע להתקדמות שלה הייתי פונה איתה למכון להתפתחות הילד, דרך קופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו