הרגלי שינה בן שנתיים וקצת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה בן שנתיים וקצת
    ח1
    19/05/2011

עד גיל שנתיים ישן במיטת תינוק, הונח במיטה אחרי טכס לילה מוגדר וברור (ארוחת ערב, אמבטיה, צחצוח שיניים, סיפור ופרידה) ונרדם, מלפני חודשיים לערך ישן במיטת נוער רגילה ומרבה לרדת ממנה, ישן עם אחיו בן ה-6 באותו החדר, בן ה-6 נרדם במהירות והוא ממשיך לקום ואנו ממשיכים להחזיר אותו למיטה, כך ממשיך בין 10 דקות ל3/4 שעה. ניסינו תחילה להתעלם ממנו-למשל אם אנחנו ההורים בסלון, הוא קם ומתחיל להתעסק ובכל מה שבדרכו ולייצר קולות ברחבי הבית החשוך כדי שנבוא אליו, ההתעלמות לא עזרה כי מסוגל להתהלך יותר מחצי שעה ולא לחזור לבדו למיטה.
    ניסינו גם להחזירו כל רג עשקם, ניסינו לדבר אליו ולשכנע במילים: "כל החברים הלכו לישון וגם אתה עכשיו".. ולהיות ענייניים כמה שניתן מבלי להאריך בשיחות, גם זה לא עוזר. הרבה פעמים עוזרת מוסיקה מרגעיה ברקע, אבל לאחרונה גם זה כבר לא.
    (אני בהריון מתקדם ובשעות הערב חסרת סבלנות וכח, אבא מגיע מהעבודה בדיוק בשעות אלו אך עסוק בענייניו, כך שרק אני זמינה לילדים ולהירדמותם).
    קיווינו שזה תקופתי ויעבור אך מתמשך מידיי.
    אשמח לשמוע הצעות שימושיות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה בן שנתיים וקצת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה בן שנתיים וקצת - תגובה

סמדר ריינר
    19/05/2011

שלום לך,
    חצי שעה זה לא הרבה זמן. יכול להיות שאתם לא מספיק עיקביים, אוי אתם מצפים שזה יעזור מייד. זה תהליך שיכול לקחת ימים עד שבועות. זה ל אנורא אם במשך חצי שעה הוא ממשיך לקום כ פעם שמשכיבים אותו, צריך התמיד בזה כל הלילה גם אם נדרש.
    מצטערת שאין לי פיתרון קסם לנשים בהריון...
    יכול היות גם שחלק ממהחמרה נובעת מההריון שלך. כלומר בעצם הוא מבין מצפים ממנו להפסיק להיות תינוק ולעבור למיטת נוער ובכך הו אמפנה מקום לתינוק אחר. אין סיבה מפבחינתוח להקל עליכם את החיים בהקשר הזה...
    יכול להיות שאם תתייחסו קצת יות רלחששות שלו לגבי הולדת אח חדש זה גם יעזור, וכן אם תסבירו לו שאמנם הוא גדל כבר אבל עדיים לפעמים בא לו ויבוא לו להיות קטן וזה גם בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו