טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי, בת 9, לומדת בבי"ס דתי בכיתה ד'. היא הגדולה מבין 3 בנות (בת 7 ובת 4) עד לאחרונה נחשבה מלכת הכיתה והייתה חביבה על חברותיה ומוריה. אתמול הודיעה לי מורתה כי היא שולחת מכתבי "נאצה" לחברותיה לכיתה בסגנון: אני שונאת אותך, הלוואי שתמותי וכדומה. בנוסף, היא מעליבה חברות גם בע"פ. היא מאוד אהובה בבית, ננזפת כאשר אינה מכינה שיעורים או רבה עם אחיותיה, אך בסה"כ התנהלות רגילה ונורמטיבית... איך מטפלים במצב??? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל מנסים להבין את המצב לפני שמטפלים בו. יכול להיות שהכל באמת מאוד נורמטיבי, אבל בכל זאת יש בעיה. הייתי מתחילה מלשאול אותה, בלי כעס ובלי לחץ, מדוע היא עושה זאת, על מה היא כועסת, ולפי התשובה שלה ממשיכה הלאה את הבירור. חסרים לי נתונים כדי לתת כרגע הדרכה מעבר לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד