טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,ילדי בן שנתיים ושמונה חודשים ,את הגמילה מטיטולים התחלתי איתו לפני כחודש,במהירות הוא תפס את העיקרון ,פיפי הוא עושה בעמידה לאסלה כמו גדול, אך קקי הוא עושה במכנסיים, לגן הוא הולך ללא טיטול וכול היום מתאפק ולא עושה שם קקי,אני רוצה לציין שהיו פעמיים שהוא עשה באסלה אבל הוא פשוט לא רוצה לשבת שם, ניסיתי סיר ,ניסיתי להלביש ישבנון על האסלה הוא פשוט לא מוכן ,הוא מתאפק ואז פשוט מסתכל עליי במבט של עשיתי במכנסיים..לא יודעת איך להתמודד ,אני חייבת עצה אני מתחילה לדאוג, חשוב לי להתנהג נכון עם המצב ,אני אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד