קשיים חברתיים לילדה בת 8.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים לילדה בת 8.5
    תמר
    01/01/2008

ד"ר שלום.

יש לי שני ילדים: הבכור בן 13, ילד מוצלח מכל הבחינות. הילדה בת 8.5 אך מבחינת הגובה ניראית כמו ילדה בת 11. חוץ מזה שהיא נחשבת שמנה בחברה והבטחון העצמי שלה ממש ירוד. הבנות בכיתתה ממש מתעללות בה מילולית, ואם קודם היא התנהגה בלוחמנות וענתה לכל מי שהתקיפה אותה, הרי שלאט לאט היא מאבדת מבטחונה, אינה מתקרבת אליהן ואינה עונה להצקות המילוליות שלהן כלפיה. הן מגלות עליה סודות, קוראות לה שמנה, אומרות האחת לשניה לא לשחק איתה, משתיקות אותה בכל דרך אפשרית ועוד ועוד. הילדה חוזרת לעיתים קרובות בבכי מר וכואב ואני ממש מתקשה לעמוד בזה. ניסיתי הכל מהתערבות בעצמי ושיחה קשה עם כמה בנות, ועד לשיתוף היועצת והמחנכת, אולם ללא תוצאות. ביתי אומרת שבוחנים אותה לפי המראה החיצוני שלה ולא לפי הפנימיות, ואף באה בטענות למה רק לה מגיע גוף כזה. ניסיתי אגב להכניסה למשטר דיאטה, אולם כמעט ואין מסגרות כאלה לגילה והיא גם מסרבת לשתף פעולה לאורך זמן. הנושא מדיר שינה מעיניי ומעיניה ואנו נתונים בצער רב. אנא, עזרי לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים חברתיים לילדה בת 8.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע כבר פעמיים לא עונים לי?

תמר
    01/01/2008

מדוע כבר פעמיים לא עונים לי? המצוקה קשה ואין לי מושג מה לעשות. אנא, התייחסו לבעייתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים חברתיים

שרון באומל
    04/01/2008

שלום לך
    קחי בחשבון שיש תשובה לשאלתך מלפני מספר ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו