מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיים חברתיים לילדה בת 8.5תמר01/01/2008
ד"ר שלום.
יש לי שני ילדים: הבכור בן 13, ילד מוצלח מכל הבחינות. הילדה בת 8.5 אך מבחינת הגובה ניראית כמו ילדה בת 11. חוץ מזה שהיא נחשבת שמנה בחברה והבטחון העצמי שלה ממש ירוד. הבנות בכיתתה ממש מתעללות בה מילולית, ואם קודם היא התנהגה בלוחמנות וענתה לכל מי שהתקיפה אותה, הרי שלאט לאט היא מאבדת מבטחונה, אינה מתקרבת אליהן ואינה עונה להצקות המילוליות שלהן כלפיה. הן מגלות עליה סודות, קוראות לה שמנה, אומרות האחת לשניה לא לשחק איתה, משתיקות אותה בכל דרך אפשרית ועוד ועוד. הילדה חוזרת לעיתים קרובות בבכי מר וכואב ואני ממש מתקשה לעמוד בזה. ניסיתי הכל מהתערבות בעצמי ושיחה קשה עם כמה בנות, ועד לשיתוף היועצת והמחנכת, אולם ללא תוצאות. ביתי אומרת שבוחנים אותה לפי המראה החיצוני שלה ולא לפי הפנימיות, ואף באה בטענות למה רק לה מגיע גוף כזה. ניסיתי אגב להכניסה למשטר דיאטה, אולם כמעט ואין מסגרות כאלה לגילה והיא גם מסרבת לשתף פעולה לאורך זמן. הנושא מדיר שינה מעיניי ומעיניה ואנו נתונים בצער רב. אנא, עזרי לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע כבר פעמיים לא עונים לי?
תמר01/01/2008מדוע כבר פעמיים לא עונים לי? המצוקה קשה ואין לי מושג מה לעשות. אנא, התייחסו לבעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים חברתיים
שרון באומל04/01/2008שלום לך
קחי בחשבון שיש תשובה לשאלתך מלפני מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)