סדר יום ל2- אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סדר יום ל2- אחים
    יפית
    23/05/2011

הי סמדר,

רציתי להתייעץ איתך איך את ממליצה להעסיק את 2 ילדיי אחר הצהריים בצורה מובנית ומועילה.
    הגילאים השונים שלהם (5,2) מקשים עליי, במיוחד כשהקטן מביע קנאה עם כל מגע שלי עם הגדול, צועק דוחף וכו'.וגם מביע המון צורך במגע איתי כיוון שאני חסרה לו במהלך היום.
    הגדול ילד רגוע וטוב ולכן הרבה פעמים מוותר לו, למרות שאני לא מוותרת על חיבוקים ונשיקות לגדול למרות צעקות הקטן ומנסה להסביר לגדול שלמרות שהקטן בוכה אני איתו.
    כתבת בתשובה אחרת שלך שחשוב לעשות להם פעילות מובנית אחר הצהריים על מנת שלא ישתעממו יותר מדי או יריבו (או יבהו בטלויזיה..) אני לא ממש מצליחה ל"החזיק" את שניהם לאורך זמן כיוון שהמשחקים שמעניינים כל אחד מהם שונים וכמובן שאני לא יכולה להתחלק ל-2.
    אשמח לעצתך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר יום ל2- אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר יום ל2- אחים - תגובה

סמדר ריינר
    25/05/2011

שלום ענת,
    נכוןם שכתבתי שילדים צריכים פעילות מובנית, אבל זה לא כדי שלא יריבו, הם יריבו, וגם לא כדי שלא יבהו בטלוויזיה, לי אין שום דבר נגד טלוויזה. אלא כדי שירגישו מוחזקים ושיש יד מכוונת. קצת שיעמום זה טוב, וגם טלוויזיה (לא כל היום בהכרח) זה לא דבר כזה רע.
    את בהחלט יכולה לתת לאחד מהם לבהות שעה בלוויזיה ובינתיים להעסיק את האחר. ילד בן 5 יש לו חברים שיכולים לבוא אליו ושהוא יכול ללכת אליהם ובזמן הזה את יכולה להיות עם הקטן. את ל אחייבת להכין להם פעילות הווי ובידור לכל אחה"צ אבל את כן אמורה להיות מסוגלת לכוון אותם ולהשתתף איתם במידה מסויימת. את יכולה להכין בבית חומרי יצירה משחקים שמתאימים לגילאים שלהם, לשלב יציאה החוצה וכו'. מה שחשוב הוא שתהיה הרגשה של תכנית כללית כלשהי שאליה הם יוכלו להתכוונן (היום נלך לגינה, ואורי ילד לחבר,ושנחזור נכין ביחד ציור ואחר כך נכין ארוחת ערב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יפית
    25/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    25/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו