מניפולציה רגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מניפולציה רגשית
    עידו
    23/05/2011

שלום רב,

אנחנו זוג לשני ילדים, ילדה בת 6 וילד בן 3, אני ואישתי פרודים מזה שלושה חודשים ואינני גר עם המשפחה.

הילדה בזמן האחרון מספרת על האמא שהיא לא אוהבת אותה, שלא אכפת לה ממנה, שכשהיא פונה אליה אין לה זמן בשבילה, שהיא מפחדת ממנה כל הזמן כועסת עליה. בכל שיחה טלפונית איתה היא מציינת שקשה לה לראות את אמא בוכה ועצובה, היא בוכה הרבה ומאוד קשה לי לראות אותה בוכה .

השאלה שלי, האם אני צריך להתייחס ברצינות ולערב את הרווחה, או לבדוק כיוונים של מניפולציות רגשיות, כי בכל פעם שהיא בוכה ומספרת לי את הדברים הללו אני מייד מתקשר לאישתי ומנסה לברר ומצד השני אני שומע שהכל בסדר שאין שחר לדברים.

מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובה

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניפולציה רגשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניפולציה רגשית - תגובה

סמדר ריינר
    25/05/2011

שלום עידו,
    לא זה ולא זה. סביר להניח שאמה במשבר. זה טבעי. אתה לא צריך להתערב בזה, לא לצלצל לאמא ולא לרווחה אלא לתמוך בילדה ולהסביר לה שקשה כרגע אבל זה זמני, לתת לה לבטא את הוקשי ולא להיבהל ממנו או להיכנס לפעולות כלשהן, פשוט להיות עם זה שזו תקופה קשה וקשה גם לילדה, לנחם אותה ולהרגיע אותה. זה הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו