טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי נורית אני אמא לילדה בת 6 ותינוקת בת שנה. לאחרונה אני תופסת את בתי הבכורה משקרת לי על כל מיני דברים. דיברתי על זה שזה לא יפה לשרק ולא בסדר עד שהחלטתי לרדת מזה ולא להעמיד אותה על כל שקר אלא להראות לה את זה בצורה אחרת. עכשיו היא התחילה להסתיר דברים על מנת שהיא לבסוף תקבל את מה שהיא רוצה. כיצד עליי לנהוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נורית, זה נורמלי שבתך למדה לשקר ולהסתיר, זה חלק משלב התפתחותי שבו ילדים לומדים שהוריהם לא קוראים מחשבות ולא יודעים הכל ויש להם עצמיות נפרדת שהם יכולים לשמור על הפרטיות שלה. יכול להיות שיש גם מניפולציה שלה כדי להשיג דברים, וכאן צריך לחשוב מדוע היא נוקטת במניפולציה למה היא לא יכולה לבקש, ולעשות את ההבחנה מתי זה נובע כי משהו נוקשה מדי והיא מרגישה שהיא לא מצליחה להגיע אלייך בדרך אחרת לבין מתי צריך ללמוד להכיר את המניפולציות שלה עם הזמן ולא לשתף איתן פעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד