ילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5
    פריל
    23/05/2011

שלום בתי בת 5 ילדה מקסימה, חכמה ומבריקה בקרב בני המשפחה גם הגננת בגן ציינה כי היא חכמה ומסתדרת חברתית (עברה לגן חדש השנה), אני משתדלת להזמין לה חברים לפחות פעם בשבוע.
    יש מס' בעיות שברצוני להתייעץ לגביהם: 1.ביישנות יתר אשר גורמת לה לעשות דברים שאינם מתאימים לה. לדוגמא היינו בחוג ריקוד ומרוב ביישנות ומבוכה התחילה לרוץ ולהשתגע (דבר שמעולם לא קורה) להפריע למורה ולא להתרכז בשיעור. דוגמא נוספת היא שאנו מגיעים לאירועים חברתיים של אנשים שהיא מכירה (גן לשעבר, חברים) היא פשוט בקושי מחליפה מילה ומתחבאת מאחורי כאילו יש לי זנב. 2. עיסוק אינטנסיבי באוכל , הילדה גבוהה מאוד ושמנמונת (118 גובה 28 משקל) ואני משתדלת להכניס אוכל בריא הביתה ולהקפיד ממתק אחד ביום אבל שאנו במקומות ציבוריים היא מתנפלת על אוכל ואינה מקשיבה. אני לא רוצה להגביל אותה יותר מידי אך מצד שני איני רוצה שתהיה שמנה.
    3. לאחרונה , יש לה פחד מנחשים בלילה , מישהו בגן דיבר על נחשים והיא מפחדת בלילה , רוצה שאכסה אותה עד הראש , גרביים, בגדים ארוכים..... אני מסבירה לה שנחשים יש רק בג'ונגל ושיש לנו רשתות בכל הבית , זה קצת יותר טוב אך עדיין בחרדות.
    בקיצור עוברת עליה תקופה עמוסה וכואב לי לראות אותה כך.

זהו אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5 - תגובה

סמדר ריינר
    25/05/2011

שלום לך,
    נראה לי שאכן יש מצוקה וכדאי לפנות לטיפול מסודר שכולל גם הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו