ילדה בכיינית בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בכיינית בת 3
    שלומי
    23/05/2011

שלום,

יש לי ילדה בת 3 מאוד חמודה ואוהבת הכל בסדר איתה על שהיא מתחילה לבכות,
    בדרך כלל זה קורה שהיא מגיע הביתה מהגן עם אישתי וזה ממשיך לנושא של מקלחת ושינה.
    התופאה הזאת לא קיימת כל הזמן אבל רב הזמן ושהיא בוכה זה בכי של שעה עד שעה וחצי עם צרחות נשיכות לפעמים מכות מצד הילדה אנו מנסים כל מיני שיטות וכלום לא עובד.
    1- מה עושים?
    2- האם יכול להיות שלא טוב לה באיזה משהוא או שמפריע לה משהו ואם כן איך מגלים זאת כי זה בלתי נסבל.
    דרך אגב זה ילדה ראשונה שלנו.
    תודה על תגובה מהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בכיינית בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בכיינית בת 3 - תגובה

נעמה סבג שמש
    25/05/2011

שלומי שלום,

חסר לי מידע:

ממה נובע הבכי? איך אתם מתמודדים איתו? האם היא והבת את הגן? ממתי ההתנהגות היא כזו?

חשוב לבדוק הם הילדה חווה תסכול כלשהו וזועקת לעזרה, או פשוט משועת לגבולות ע"י תשומת לב.

בברכה,
    נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בכיינית

שלומי
    31/05/2011

שלום נעמה,

הבכי יכול להגיע מכל דבר הכי קטן לדוגמא היא מבקשת תותים שהיא נורא אוהבת ואומרים לה שאין אז היא מתחילה לבכות וזה ממשיך משם לבכי על הבקבוק מיים שנפל למרות שזה לא התחיל על זה ויכול להמשיך על כל מיני דברים קטנים.

לרוב אישתי מצליחה להתמודד איתה בעונש של ישיבה על כיסא בפינה או בסתם איומים סתמיים ולפעמים גם בנסיון לשנות נושא אבל גם כל זה אחרי בכי ארוך ומעצבן,אני פחות סבלני לבכי ופחות מצליח להתמודד.

לגבי הגן ביא נורא אוהבת להיות שם , היא אוהבת גם את הגננות ונדיר שהיא עושה בעיות בבוקר אולי רק שהיא קמה קצת על "צד שמאל".

ההיתנהגות הזאת היא המון זמן לא יודע כמה אולי קצת פחות משנה.

תראי אני לא יודע אם זה מתיסכול לי נראה יותר שהיא מפונקת אבל בכל מקרה איך מזהים ואיך מתמודדים או מפחיתים את הבכי הזה, זה מאוד מעייף במיוחד בלילה שהיא צריכה להתקלח ולישון אין יום שלא עובר בלי בכי למקלחת.

מודה לך על התגובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו