מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 4.5 שכל הזמן מתלונןבקי גרשוביץ24/05/2011
שלום לך. בני בן 4.5 וכל הזמן מתלונן ולא מבסוט.אם אני הולכת איתו ברגל אז כל הדרך הוא בוכה שקשה לו ואין לו כוח ולא עוזר שאני מנסה לשיר איתו שירים ולספר משו נחמד.. כשאנחנו בבית הוא לא מפסיק להתבכיין " מה אני יעשה" במה אני ישחק " את זה אני לא אוהב, לזה אין לי כוח, אני לא יצליח, אני לא יכול. ואני טיפוס מאוד חיובי וכל הזמן מנסה לעודד אותו אבל זה פשוט לא עובד.. הוא מאוד עצלן לא אוהב לעזור ולא לכבד תמיד קשה לו .. וזה נורא מרגיז הוא גם לא יודע להעסיק את עצמו.
ואני ממש לא נהנת ממנו למרות שהוא חכם מאוד ומצחיק. מה אפשר לעשות כדי שיהיה יותר חיובי ופחות מתלונן.?? אגב הדבר היחיד שהוא רוצה זה לראות טלויזיה. ואני לא נותנת לו יותר משעה ביום. בבקשה תעזרי לי. כי כבר ממש ניהיה לי קשה איתו שהוא ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון אישי
אלמונית24/05/2011אני מרשה לעצמי להגיב כי הבן שלי הוא כבר בן 5.5 ובדיוק אותו דבר. כל השנים לא הבנתי למה קשה לו ללכת ברגל, למה הוא רק מתלונן ותמיד בכל מצב רואה את חצי הכוס הריקה. השנה נעשה לו אבחון בגלל מוטוריקה עדינה לקויה וגיליתי שיש לו גמישות יתר. פשוט קשה לו באמת ללכת, לרוץ, להתנדנד בנדנדה לבד וכו'. כדאי לבדוק כבר עכשיו מאחר והילד שלך הוא צעיר. לגבי חצי הכוס הריקה אני באופן אישי תמיד מזכירה לו גם את הצד החיובי או מבקשת ממנו לומר לי גם משהו חיובי על הפעילות שעשינו.
אני שמחתי לקרוא את ההודעה שלך ולהבין שלא רק שלי הוא כזה. חצי נחמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
בקי גרשוביץ25/05/2011באמת מנחם לדעת שיש עוד כאלה שעוברים את זה. ואני באמת ילך לבדוק.
אגב אצל מי אפשר לבדוק כזה דבר ? רופאת משפחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון
אלמונית25/05/2011מוציאים הפנייה מרופא משפחה להתפתחות הילד. מוציאים מאתר קופת החולים שלך שאלונים למלא (הגננת וההורים) שולחים בדואר ומחכים לתור לאבחון. את יכולה לברר עם הגננת אם היא שמה לב לקשיים בתחום המוטורי (מוטוריקה גסה/ עדינה). אצל הבן שלי הקשיים נראים בשני הסוגים.
שמחה שהצלחתי לעזור מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
