בן 4.5 שכל הזמן מתלונן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4.5 שכל הזמן מתלונן
    בקי גרשוביץ
    24/05/2011

שלום לך. בני בן 4.5 וכל הזמן מתלונן ולא מבסוט.אם אני הולכת איתו ברגל אז כל הדרך הוא בוכה שקשה לו ואין לו כוח ולא עוזר שאני מנסה לשיר איתו שירים ולספר משו נחמד.. כשאנחנו בבית הוא לא מפסיק להתבכיין " מה אני יעשה" במה אני ישחק " את זה אני לא אוהב, לזה אין לי כוח, אני לא יצליח, אני לא יכול. ואני טיפוס מאוד חיובי וכל הזמן מנסה לעודד אותו אבל זה פשוט לא עובד.. הוא מאוד עצלן לא אוהב לעזור ולא לכבד תמיד קשה לו .. וזה נורא מרגיז הוא גם לא יודע להעסיק את עצמו.
    ואני ממש לא נהנת ממנו למרות שהוא חכם מאוד ומצחיק. מה אפשר לעשות כדי שיהיה יותר חיובי ופחות מתלונן.?? אגב הדבר היחיד שהוא רוצה זה לראות טלויזיה. ואני לא נותנת לו יותר משעה ביום. בבקשה תעזרי לי. כי כבר ממש ניהיה לי קשה איתו שהוא ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4.5 שכל הזמן מתלונן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון אישי

אלמונית
    24/05/2011

אני מרשה לעצמי להגיב כי הבן שלי הוא כבר בן 5.5 ובדיוק אותו דבר. כל השנים לא הבנתי למה קשה לו ללכת ברגל, למה הוא רק מתלונן ותמיד בכל מצב רואה את חצי הכוס הריקה. השנה נעשה לו אבחון בגלל מוטוריקה עדינה לקויה וגיליתי שיש לו גמישות יתר. פשוט קשה לו באמת ללכת, לרוץ, להתנדנד בנדנדה לבד וכו'. כדאי לבדוק כבר עכשיו מאחר והילד שלך הוא צעיר. לגבי חצי הכוס הריקה אני באופן אישי תמיד מזכירה לו גם את הצד החיובי או מבקשת ממנו לומר לי גם משהו חיובי על הפעילות שעשינו.
    אני שמחתי לקרוא את ההודעה שלך ולהבין שלא רק שלי הוא כזה. חצי נחמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

בקי גרשוביץ
    25/05/2011

באמת מנחם לדעת שיש עוד כאלה שעוברים את זה. ואני באמת ילך לבדוק.
    אגב אצל מי אפשר לבדוק כזה דבר ? רופאת משפחה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

אלמונית
    25/05/2011

מוציאים הפנייה מרופא משפחה להתפתחות הילד. מוציאים מאתר קופת החולים שלך שאלונים למלא (הגננת וההורים) שולחים בדואר ומחכים לתור לאבחון. את יכולה לברר עם הגננת אם היא שמה לב לקשיים בתחום המוטורי (מוטוריקה גסה/ עדינה). אצל הבן שלי הקשיים נראים בשני הסוגים.
    שמחה שהצלחתי לעזור מעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו