עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    אורית
    25/05/2011

שלום
    שלום שמי אור נשואה +ילדה בת תשע וחצי .
    היום ביקשתי מביתי להכנס להתקלח אחרי שהגיעה מביה"ס ואכלה ארוחת צהריים.
    היא ביקשה עוד שעה לבסוף אמרתי לה שעוד עשר דקות היא נכנסת להתקלח,היא פשוט כל פעם שמבקשים ממנה להכנס להתקלח או לסדר את החדר או כל דבר שלא בא לה היא בוכה או מתווכחת בלי סוף.(האמת שלא הייתי כ"כ עומדת על זה שתכנס להתקלח עוד 10 דקות אבל יש לה כינים ואני חייבת לסרק אותה).
    מפה לשם היא לא נכנסה להתקלח,אני נחתי קצת ואחרי חצי שעה ואפילו יותר היא באה אלי למיטה מחבקת ומצחקקת ואמרתי לה שהיא היום לא רואה טלויזיה כיוון שהיא לא ממושמעת(אי אפשר כל הזמן להגיד 10 פעמים כל דבר). ואז היא התיישבה עלי והתחילה להרביץ לי כבר יש לה כוח ברוך השם ומשקל לא קל קפצה עלי ועוד כל מיני אז אמרתי לה שבגלל שהיא מרביצה לי ומתנהגת כך אז היום מחר וביום שישי אין משהו טעים שהיא לרוב מקבלת.
    אז היא התחילה לבכות ולהרביץ לי במיוחד כי מחר יש לה מסיבה כלשהיא עם החונכת שלה ואמרתי לה שגם שם היא לא תקבל משהו טעים היא כל הזמן המשיכה להרביץ לי (לא החזרתי לה רק התגוננתי לבסוף קמתי מהמיטה היא קראה לי מטומטמת ומפגרת ושהיא תקרא למשטרה ושאני מתעללת בה וכל מיני כאלה דברים. היא לא הפסיקה להרביץ לי עד שלקחתי אותה בכוח איך שהוא השתלטתי עליה והכנסת י אותה לאוהל בחדר שלה שבו היא משחקת היא בכתה וקראה לי מפגרת.
    אני קצת מצטערת שנתתי לה את העונש לגבי המשהו טעים מחר במסיבה הייתי צריכה להגיד לה שאני לא יקשיב לה כמו שהיא לא מקשיבה לי וזהו .
    השאלה שלי היא מה לדעתך אני צריכה לעשות אם היא תבקש סליחה לסלוח לה(תוך כדי שאני כותבת לך היא באה ומחבקת אותי הזזתי אותה ממני ,היא הלכה להביא חבל עבה והתחילה לקשור אותי הזזתי את החבל ממני בקושי היא ממש הכאיבה לי יש לה המון כוח אח"כ היא באה שוב ניסתי לגזור לה את החבל עם מספריים היא ביקשה שלא אז אמרתי לה שתלך ממני אח"כ באה שוב עם חבל מאחורי וקשרה אותי נורא חזק אז הפעם לא ויתרתי לקחתי סכין גדול וחתכתי לה את החבל היא קראה לי מנוולת ואמרה שהיא שונאת אותי .
    אני אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה עכשיו היא בוכה ואומרת שהיא מנסה להשלים איתי ואני לא רוצה.
    היא מבקשת שאסלח לה ובוכה
    אני לא עונה לה ולא מתייחסת
    איך להתנהג אחרי כל ההתנהגות שלה (היא תמיד מבקשת סליחה וחוזרת על ההתנהגויות שלה ודיברתי איתה על זה כבר שתשלוט בעצמה והיא מבטיחה לשווא)
    מה לעשות עם העונש לגבי מחר עם החונכת האם להשאיר אותו או להגיד לה שאני יחשוב על זה ?
    ובכלל איך להתנהג ומה לעשות זו ילדה בת 9 וחצי מה יהייה שתהייה גדולה יותר.
    איך עלי להתנהג כדי שההתנהגות שלה לא תחזור על עצמה,שתדע לכבד ולהעריך אותי?
    בבקשה תנו לי תשובה מפורטת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    26/05/2011

שלום אור,
    המצב שאת מתארת נשמע לי ממש חמור מדי לקבלת עזרה בפורום. את חייבת לפנות בדחיפות להדרכת הורים. יש אפשרות לקבל הדרכת הורים במסגרות שונות גם ללא תשלום אם יש לך בעיה כלכלית.
    אנא פני לפסיכולוגית בית הספר ובקשי הפניה מתאימה באיזור המגורים שלכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו