ילד מופרע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מופרע
    קובי
    26/05/2011

אני אב לילד בגיל 12, בכיתה ו' אשר עושה לי ולאישתי בעיות קשות. בבית ספר לא מתפקד כראוי לא לומד טוב, ומתפרזץ בזעם עלינו כאשר אנו מענישים אותו.
    ניסינו הכל!!!!!!!!! אפילו נתתי לו כמה מכות טובות עם חגורה על הטוסיק והוא בכה ואז ריתקתי אותו לחודש ימים. העונש שלו היסתיים לפני כ שבועיים והוא כבר שכח מהמכות ומתנהג כאילו הכל מותר לו!
    בבקשה כתבו מה לעשות איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מופרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מופרע - תגובה

סמדר ריינר
    26/05/2011

שלום קובי,
    אני חושבת שיש בעיה בעצם האופן שבו אתה מגדיר את הילד כמופרע ונותן לו מכות בחגורה. לידיעתך זו עבירה על החוק.
    כל ילד זועם כשמענישים אותו, עונשים אינם דרך חינוך יעילה, אלא רק מגבירה את מה שאתה מכנה "מופרעות" של הילד.
    ילד שיש לו בעיות התנהגות, הוא קודם כל ילד שסובל ממצוקה כלשהי. כדי להפסיק את ההתנהגות יש לטפל במצוקה.
    חשוב שתפנו באופן דחוף ביותר לטיפול פסיכולוגי שמלווה בהדרכת הורים.
    אני מניחה, שלמרות האמצעים הקשים שאתה מתאר שבהם נקטתם כנגד הילד, בכל זאת יש לכם כוונות טובות במקור ואתם מרגישים חסרי אונים. אך ההתנהגות שלכם כרגע רק מחמירה את הבעיה.
    אנא פנו בהקדם לפסיכולוג בית הספר כדי שיפנה אתכם לשירות טיפולי מתאים באיזורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו