בתי בת ה 2.5 מתקשה מאוד ללכת לישון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה 2.5 מתקשה מאוד ללכת לישון
    דנה
    26/05/2011

בכל ערב עם הכניסה למיטה בתי בת ה 2.5 מתחילה לבכות בכי חזק והסיטרי ואומרת תוך כדי בכי שהיא לא עייפה ושהיא לא יכולה לישון. זה נמשך כשעה שלמה במהלכה היא עומדת או יושבת במיטה,ולא מפסיקה לצרוח. היא לא ילדה בכיינית והיא מאוד נבונה ובדרך כלל הסבר הגיוני מיישב את דעתה. בכל הנוגע לשינה, לא משנה איך ננסה להרגיע זה לא עוזר. היא לבסוף נרדמת רק אחרי אינספור פעמים שניגשים אליה, מלטפים ומנסים להרגיע, עם עדיפות ברורה לאבא שיבוא אליה (במשך היום העדיפות שלה היא לאמא). יש לציין שאנו מקפידים על שגרה בערב של א. ערב, מקלחת וסיפור לפני השינה. בנוסף, אחותה התאומה ישנה במיטה הסמוכה, כך שהיא לא לבד בחדר ויש אורות דלוקים מהחדרים הסמוכים. מגיל קטן מאוד היו לה בעיות להירדם לבד, בסביבות גיל שנה התיעיצנו עם יועצת שינה וזה עזר לתקופה קצרה, בחודשים האחרונים זה ממש היסטרי. היא גם חורקת שיניים בשינה ואני חוששת שהיא במין סוג של חרדה. בגן הכל כשורה, לא ידוע לי על משהו חריג שם, להיפך אחרי חודשים ארוכים היא לבסוף הסתגלה ומאוד נהנית שם.
    אני זקוקה לעצה מה לעשות, לתשובתכם אודה.
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

דנה
    26/05/2011

שאם משאירים אותה לבכות, מרוב בכי היא מתחילה להקיא (היא עושה את זה מגיל קטן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

סמדר ריינר
    26/05/2011

שלום דנה,
    חשוב מאוד שלא תתרמשו מההקאה. זה קורה צאל ילידם רבים וזה לא אמור לגרום לכך שתתקשו להציב גבול לבכי שלה.
    אך אם את חוששת שהיא סובלת מסוג של חרדה, זה משהו שצריך לבדוק אותו יותר לעומק, בגן או בבית ולנסות להבין מהיכן הוא נובע. בזה לא אוכל לעזור לך כרגע על סמך הפרטים שנתת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו