משחק תפקידים, לשתף פעולה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • משחק תפקידים, לשתף פעולה?
    ענבל
    27/05/2011

    שלום רב,
    לבני המקסים מלאו שלוש לפני חודש ולאחרונה נתקלנו בתופעה שחוזרת על עצמה ומתגברת:
    הוא במעין משחק תפקידים ומבקש מהסביבה לפנות אליו כאל מישהו אחר,לרוב מדובר בגננת או בשם של ילד-כמעט תמיד בשם של ילדה זו או אחרת מגן הילדים בו הוא נמצא.לדוגמא: "אני אביטל..אביטל עכשיו משחקת ב.."
    בתחילה שיתפנו פעולה וזרמנו איתו ופנינו אליו בשם שרצה וכעת כשהמינון עולה ולפעמים מדובר ביום יום במשך כל אחה"צ אנחנו מתלבטים כיצד לנהל את הסיטואציה.
    חיפשנו חומר קריאה בנוגע לנושא ולא מצאנו,אודה לך אם תוכלי לייעץ לנו ולשפוך אור על הבעיה, אם היא אכן מוגדרת ככזו
    תודה רבה מראש,ענבל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחק תפקידים, לשתף פעולה?

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משחק תפקידים, לשתף פעולה? - תגובה

    סמדר ריינר
    27/05/2011

    שלום ענבל,
    כל עוד הילד יודע שמדובר במשחק דמיוני, אין כאן בעיה רצינית. עם זאת יכול להיות שהוא מנסה לתקשר איתכם משהו בקשר לזהות המינית שלו, אם הוא בוחר כל הזמן דמויות של בנות.
    אם אתם מרגישים נוח עם זה, אפשר דבר איתו על כך ששמתם לב שהוא משחק בלהיות בת ושאולי זה משהו שמסקרן אותו.אם זה כך הוא כנראה מבין שזה לא מקובל והוא מנסה דרך עקיפה לקבל התייחסות לתחושות שלו. עדיף בעיני, אם אתם מרגישים שאתם מסוגלים לכך, לתת לזה מקום ולגיטמציה. אם זה קשה לכם, אול כדאי שתפנו לייעוץ, גם כדי לבדוק באופן ודאי יותר האם זו השערה נכונה ואם כן אז איך מקבלים את המצב ומתמודדים איתו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו