מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדה שלי בת ארבע וחצירוז29/05/2011
לפני כעשרה ימים עשו לה תפרים בכף הרגל במיון בצורה חודרנית וכואבת שארבע אנשים החזיו אותה
היום היינו אמוןרים להוריד את התפרים מרחתי על כף הרגל חומרכ מרדים אבל ההתנדגדות שלה היתה גדולה והורדת התפרים הופסקה והיא נחתכה ביד
מחר אני אמורה ללכת איתה שוב למיון להורדשוב להוריד את תפרים
בקשתי שיורדו את התפרים עם חומר טישטוש
איך אני אמורה להכין אותה???????????? חשוב לציין שהיא מאוד אוהבת רופאים תמיד שיתפה פעולה עם הרופאים אפילו שיתוףפעולה אצל רופאת השיניים שלה ומתעניינת בספרי גוף האדם
הרופא טוען שיש לה טרואמה מהמיון שהיתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה שלי בת ארבע וחצי - תגובה
סמדר ריינר30/05/2011שלום רוז,
קודם כל כדאי שתבררי בבית החולים האם יש אפשרות להתעייץ שם עם פסיכלוג רפואי, סביר להניח שיש להם נסיון מתאים.
שנית, את יכולה להכין אותה על ידי מתן מידע על מה שהולך לקרות, כל השלבים והפרטים שידועים לך, כדי לתת לה יותר שליטה במתרחש, וכך היא תרגיש פחות מופתעת וחסרת אונים.
אפשר גם לחזק אותה ולומר לה שבפעם הקודמת היא לא ידעה מה הולך לקרות, ולכן היה לה יותר קשה אבל עכשיו היא מכירה וואלי יהיה לה יותר קל. אפשר גם להציע לה להביא איתה בובה אהובה אוכל דבר אחר שיעזור לה להרגע.
כמו כן חשוב שגם אתם תשתדלו להיות רגועים ולשדר לה ביטחון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)