טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מזה כשלושה שבועות הילד שלי , בן שנה ושמונה, לא רגוע . הוא כל הזמן רק צועק ובוכה מכל שטות. ות'אמת שזה נראה כמו פינוק יתר, למרות שאנחנו ממש לא מפנקים אותו אך לא מן הנמנע שמלוא תשומת הלב מופנת אליו כי הוא ילד יחיד. ההתנהגות הזאת ממש מקשה עלינו, זה מתחיל להיות ממש בלתי נסבל. דיברתי עם הגננת וגם היא שמה לב לשינוי בהתנהגות שלו, אך לא יודעת להצביע מדוע. כתוצאה אני פחות סובלנית ויותר עצבנית וזה ממש מרגיש כמו כדור שלג שרק הולך וגודל.
אני צריכה עצה כיצד להתמודד עם התקפי הזעם והפינוק האלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלו םשלי, אם אכן האבחנה שלך נכונה ומדובר בפינוק, המסקנה הי אשל אצריך להתייחס לזה כי כל התייחסות רק מגבירה את ההתנהגות, וכמבון שאם את חושבת שאת מפנקת, אז להפסיק לפנק. עם זאת אני לא הייתי מוותרת על בדיקה רפואית כדי לשלול דברים אחרים שאולי מציקים לו וכן הייתי שמה לב מתי זה קורה ובאילו נסיבות כדי להבין יותר טוב מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד