דאגה לאח הקטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דאגה לאח הקטן
    גליה
    30/05/2011

שלום
    יש לי ילדה בת 5.5 וילד בן 3.5 מן הסתם אנחנו כל הזמן יורדים לגינה אני נותנת להם חופשיות לשחק אבל בעיקר לילדה יש חברות מהגן והן משחקות ביחד ולילד אין כל כך חברים כי הגן נמצא רחוק מהבית לאחרונה אני מעט דואגת ואני שמה לב שהילדה משחקת עם החברות עוזבת אותן והולכת לשחק עם אחיה זה ניראה כדאגה לאחיה ואז קצת מתקשה לחזור לחברות את יודעת איך זז הן משתנות אליה כשהיא חוזרת
    אני לא יודעת מה להגיד לה לעתים אני אומרת לה תשחקי עם חברות ואני אדאג לאחיך .

האם להרחיק בינהם ורק בבית לחבר בינהם ?
    בכלל שנה הבאה הם יהיו בצהרון ביחד איך להכין אותם?
    הם צריכם כל אחד את החברים שלו לא?
    תודה על הייעוץ
    תמיד עזרתם לי בפורום הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה לאח הקטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה לאח הקטן - תגובה

סמדר ריינר
    30/05/2011

שלום גליה,
    אכן כל אחד צריך את החברים שלו, כן חשוב שתגידי לה שכדאי שהיא תשחק עם החברות שלה ואת תדאגי לאחיה, ואם יש אפשרות שהם לא יהיו באותו צהרון זה עדיף, אם אין אז כדאי להגיד לה שכדאי שהיא תנסה להניח לאחיה למצוא את חבריו בכוחות עצמו ולבקש מהעובדות בצהרון שינסו לשמור על העניין הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאגה לאח קטן

גליה
    31/05/2011

אבל באופן אוטומטי הילד רודף אחריה ומשחק איתה וזה אחרי שהם מתראים בגינה לאחר סיום הגן (על השנה הנוכחית אני מדברת) אז מה למשוך אותו אלי ? שישחק קרוב אלי ? ולהרחיק אותו ממנה ? כי אין לו עדיין עם מי לשחק בגינה מצד אחר אני רוצה לשחרר אותו לתת לו חופשיות לשחק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאגה לאח קטן - תגובה

סמדר ריינר
    31/05/2011

שלום גליה,
    כן, בהחלט, כדאי לשחרר אותה ממנו ולמשוך אותו אלייך, או לכוון אותו לכיוונים אחרים ולא אליה. לנסות למשוך את תשומת ליבו לדברים אחרים שקורים בגינה, משחקים, בעלי חיים, להביא עבורו כדור או משחקים מהבית, לשחק איתו בעצמך וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה את מקסימה !!

גליה
    01/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך:-) בהצלחה.

סמדר ריינר
    01/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו