מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 7.gfdh30/05/2011
שלום,
דוד שלי עומד להתחתן עם מישהי שהייתה אלמנה במשך כמה שנים, יש לה ילדה בת 7.
הילדה שלה לא מפסיקה להפתיע אותי.
אני בת 18,
ומאז שהכרנו לראשונה, היא שנאה אותי.
מעולם לא עשיתי לה משהו רע, ואני אפילו אוהבת ילדים קטנים, כמובן שישר ניסיתי להתחבר אליה,
כל הנסיונות שלי עלו בכישלון.
הילדה שלה היא ערמומית ומלאת שינאה.
למשל,
יום אחד לקחתי אותי לטייל בגן שעשועים, היא רצתה שאעלה איתה על אחד מהמתקנים, ולא יכולתי בגלל כאב בטן, ניסיתי להציע לה משחקים אחרים אבל היא התעקשה ולאחר מכן התחילה לצעוק " אם את לא תבואי איתי אני אגיד לכולם שהרבצת לי"
בנוסף למעשים הערמומיים שלה לגרום לכולם לכעוס עלי והשינאה הגלויה שלה אלי,
יש לה הרגלי אכילה לא טובים.
בכל פעם שאנחנו אוכלים עם המשפחה, היא לא מפסיקה לזלול,
אף אחד לא אומר לה שום דבר, מדי פעם זורקים לה כמה רמזים אבל היא ממשיכה.
היא לא שמנה, אבל אני מפחדת בשבילה שזה לא ייגמר בטוב,
כל זמן שאני נמצאת איתה היא לא מפסיקה לאכול.
חטיפים, מתוקים, אוכל, כל דבר, בלי הפסקה.
המבוגרים שאני לא מכירה לא יכולים להכיל כמות אוכל כזאת.
אני לא בקשר תמידי עם הילדה, ואני לא רוצה לתקן אותה
אני רק דואגת לה ורוצה לשמוע את דעתכם, כיצד ניתן להפסיק את הרגלי האכילה האלה? איך אפשר להתחבר איתה? מאיפה באה השינאה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 7. - תגובה
סמדר ריינר30/05/2011שלום לך,
אני לא מכירה פרטים על המשפחה של הילדה וכלן אני לא יכולה וזה גם לא נכון שאני אחווה דעה. אם אמא שלה מודאגת עליה לפנות בעצמה לבקש עזרה. זה לא סוג של דבר שיכול ורצוי שיעשה דרכך ובלי רשות האם.
בכלל אנחנו לא נוהגים בפורם לענות על שאלות של אנשים לגבי ילדים של אנשים אחרים.
זה יפה שאת דואגת ואם את רוצה את יכול הלהפנות את האם לפורום בעצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)