ילד בכיתה ד?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה ד?
    ויקי
    31/05/2011

שלום אני מבקשת את עזרתכם.. יש לי ילד בכיתה ה שתמיד היה ילד שקט וביישן עד השנה הכל היה אצלו בסדר אבל משהו ישתנה קוראים לו "ילד כאפות" ילדים תמיד מרביצים לו ומשפילים אותו והוא לא היה מגיב הוא עכשיו בקטע שלהגן על עצמו היום אם מישהו יגע בו הוא מתפרץ ותמיד בסוף יוצא כי הוא אשם אני לא יודעת גם בבית ספר כולם מציקים לו ומאלצים אותו לעשות כל מיני דברים שבסוף הוא יוצא לא בסדר איך לטפל בבעיות אלימות וחוסר משמעת להורים כי מה שאומרים לו הילדים זה מה שהוא עושה ולא מקשיב לנו בבית...כיצד ניתן לעלות לילד את הביטחון?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בכיתה ד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה?

ויקי
    31/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה? - תגובה

סמדר ריינר
    31/05/2011

שלום ויקי,
    לא ברור ויקי מדוע את חוזרת על שאלתך מספר פעמים. כתבת את שאלתך רק היום בבוקר. מענה בפורום הוא לא מיידי, אלא יכול ללקחת 24 שעות ויותר. כמו שאת רואה אף אחת ממנהלות הפורום לא נכנסה לפורום עד עכשיו לענות ואף אחד לא קיבל מענה, לא רק את. יש צורך בסבלנות להבא.
    לגבי שאלתך, שנמע שהילד שלך במצוקה גם בבית וגם בבית הספר. זה מצב חמור מדי מכדי להסתפק במענה בפורום. זה לא מה שיפתור לכם את הבעיה. עליכם לפנות לטיפול לפסיכולוגי שמשלב הדרכת הורים בהקדם.
    את יכולה לפנות לפסיכווגית בית הספר ולבקש המלצה מתאימה לשירותים טיפוליים באיזורכם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו