טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה מקסימה וממש כיף לי איתה,בתקופה האחרונה היא כמעט כל יום לאחר האמבטיה מושכת לי בשיער וזה ממש לא נעים וכואב,זה נהיה הרגל אצלה ואני לא יודעת מה היא הדרך הנכונה ביותר להתמודד עם זה. אני מעירה לה ומסבירה שזה כואב ולא נעים אבל זה חוזר בכל ערב, חשוב לי לציין שבכל שעות אחר הצהריים עד השינה ממש נוח וכיף לנו ביחד....חוץ מהעניין הזה. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אריאלה, משיכת שיער קשור הרבה פעמים לסוג של חרדת פרידה. לפני השינה היא כאילו משתמשת בשערך כסוג של חבל שמקשר ביניכן כדי שלא תלכי, לקראת השינה שלה. זה קשור כנראה לחששות שלה לקראת השינה, והפרידה ממך ומהערות. להעיר ולהסביר זה לא מספיק, צריך להסיר את היד שלה בתקיפות ולהעיר בטון ברור וקצר, בלי הסברים ובלי נאומים. מעבר לזה לראות כיצד להקל על המעבר שלה לשינה, עם חיבוק, סיפור (רצוי סיפור מותאם לילדים על התמודדות עם הפחד מהחושך או מהשינה או מלישון לבד או עם פחדים בכלל) וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד