ילדה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3
    אריאלה
    01/06/2011

יש לי ילדה מקסימה וממש כיף לי איתה,בתקופה האחרונה היא כמעט כל יום לאחר האמבטיה מושכת לי בשיער וזה ממש לא נעים וכואב,זה נהיה הרגל אצלה ואני לא יודעת מה היא הדרך הנכונה ביותר להתמודד עם זה.
    אני מעירה לה ומסבירה שזה כואב ולא נעים אבל זה חוזר בכל ערב, חשוב לי לציין שבכל שעות אחר הצהריים עד השינה ממש נוח וכיף לנו ביחד....חוץ מהעניין הזה.
    אשמח לשמוע דעות וחוות דעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    01/06/2011

שלום אריאלה,
    משיכת שיער קשור הרבה פעמים לסוג של חרדת פרידה. לפני השינה היא כאילו משתמשת בשערך כסוג של חבל שמקשר ביניכן כדי שלא תלכי, לקראת השינה שלה. זה קשור כנראה לחששות שלה לקראת השינה, והפרידה ממך ומהערות.
    להעיר ולהסביר זה לא מספיק, צריך להסיר את היד שלה בתקיפות ולהעיר בטון ברור וקצר, בלי הסברים ובלי נאומים. מעבר לזה לראות כיצד להקל על המעבר שלה לשינה, עם חיבוק, סיפור (רצוי סיפור מותאם לילדים על התמודדות עם הפחד מהחושך או מהשינה או מלישון לבד או עם פחדים בכלל) וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו