בת שנתיים מתאפקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים מתאפקת
    ענת
    02/06/2011

הבת שלי כמעט בת שנתיים ועדיין לא התחלנו תהליך גמילה. אני מדי פעם מציעה לה לעשות פיפי בסיר, היא מסרבת ובזה זה נגמר.
    בשבועיים האחרונים היא מתאפקת לא לעשות קקי.
    ניסיתי נרות גליצרין, שמן פרפין, שזיפים וכל דבר שיכול לרכך את הקקי כדי שיקל עליה לעשות אבל היא עדיין מתאפקת.
    ממה הדבר יכול לנבוע ואיך אני עוזרת לה?
    האם להניח לה ולא לעשות מזה אישיו? האם לגשת אליה כשהיא מחזיקה חזק ולעשות איזו פעולה שתעזור לה להוציא/להרגיע?
    אני ממש אובדת עצות פה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים מתאפקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי שדילגתן עלי. אודה לתשובתכן.

ענת
    06/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתכן

ענת
    10/06/2011

אם זהו אינו המקום לשאלה כזו, אנא הגדנה ואקח אותה למקום הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתכן - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2011

שלום ענת,
    להתאפקות ארוכה יש גם משמעות רפואית. זה אינו פורום רפואי ולכן קשה לי לייעץ לך האם ומתי להניח לה. באופן כללי אם אתם לוחצים בעניין הגמילה - רצוי להפסיק זאת. אך יש פער בין התאור המינורי שלך "שמדי פעם אני מציעה לה לעשות פיפי בסיר" לבין תגובה כל כך לחוצה שלה. לכן קשה לי להבין האם זה באמת נובע מלחץ שלכם ואם תרפו זה ייפסק או שזה משהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו