צבעים וחיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צבעים וחיות
    גיא
    02/06/2011

שלום לכן,
    יש לי בן בן שנתיים וחצי, ילד מקסים רגיש מאוד וחכם לגילו. אני שמה לב שהוא תמיד בוחר בצע השחור כאשר ניגש לצייר בצבעי המים ומעניין אותי אם זה אומר משהו. הוא יתחיל בשחור, יעבור למספר מסויים של צבעים אחרים ויחזור לשחור בסוף.
    בנוסף, יש לנו כלבה וחתולה בבית שגיא בהצהרה מאוד אוהב. עם זאת, בהתנהגות זה לא נראה כך. הוא קצת מתעלל בכלבה, מושך לה בשיער, בעבר נשך אותה, מציק לה בזמן שאכלה ועוד. היום זה יותר הצקות. מהחתולה הוא חושש יותר והוא רץ אחריה בצעקות כדי לגרש אותה. במקביל, הוא לא מוכן ללכת לישון לפני שאומר להן לילה טוב ומלטף. אם יצאנו לטיול ולא לקחנו את הכלבה הוא ישאל עליה ויבקש לראות אותה.
    צירוף קצת קודר של מאפיינים... הוא ילד מאוד רגיש ויש לו מבט רציני בעיניים. הוא צוחק וצוהל כמו כל ילד, רק שיש לו מעין רצינות כזו והוא יכול להיות בחברת הרבה ילדים ולבחור לשחק בצד עם עצמו. הוא ילד מאוד רצוי ומקובל, לפעמים עד שזה כבר מציק לו והוא הודף ממנו את הילדים כשרוצה זמן שקט עם עצמו.
    אשמח לחוות דעתכן.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבעים וחיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבעים וחיות - תגובה

סמדר ריינר
    04/06/2011

שלום גיא,
    אני לא רואה כאן שום צירוף קודר של נתונים. אני לא חושבת שיש משמעות קודרת לבחירה שלו בצבע השחור בהכרח. זו יכולה להיות בחירה שקשורה במובחנות, הצבע השחור הוא ברור ומובחן, ויכולות להיות הרבה סיבות להתחיל דווקא ממנו. גם ההצקות לכלבה הן בהחלט התנהגות שאופיינית לגיל. ילד בגיל הזה לא תמיד יכול להבין מה לא נעים לאחר.
    נשמע לי שמדובר בילד רגיל לגמרי ולא הייתי נכנסת להגדרות וחותמות עליו בגיל כל כך קטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו