מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כלליתסימה02/06/2011
שלום
רציתי לשאול איך לגרום לילדים קטנים בני 3.5 4.5 שייקבלו ביטחון עצמי. שמתי לב שהילדים מקבלים דוגמאות מהורים הרי אז אני אמא יחסית עדינה שלא צועקת עליהם כמעט אז אם יש משהו שמטריד את הילדה בגינה למשל אז היא ניגשת אלי ומדברת איתי בשקט על זה ואני מדברת איתה גם בטון נמוך אז היא לומדת כנראה ממני לא לדבר בטונים גבוהים כשצריך ולא להיות אסרטיבית וככה אני גורמת לה לאבד ביטחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
סמדר ריינר04/06/2011שלום טלי,
נראה לי שאת מבלבלת בין צעקות לבין אסרטיביות. אין בין הדברים קשר. את בהחלט יכולהל להיות עדינה ואסרטיבית בעת ובעונה אחת. אין סתירה בין הדברים. אסרטיביות היא לא תוקפנות והיא לא קשורה לצעקות.
גם הילדים שלך יכולים להיות אסרטיבים ובטוחים בעצמם בלי לצעוק. השאלה היא אם את חושבת שיש לך די ביטחון עצמי כדי לתת דוגמה אישית, בלי קשר לצעקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה כללית
סימה06/06/2011יש לי ביטחון להיות אסרטיבית ולהראות להם גם אסרטיביות השאלה היא שהילדה מצפה שאני ידבר איתה בגובה העיניים ובשקט. האם זה מה שצריך לעשות להמשיך לדבר איתה בשקט ובאסרטיביות? זה הדבר הנכון? בלי להגביה את הטונים? זה מספיק נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה כללית - תגובה
סמדר ריינר06/06/2011שלום טלי,
לדבר בשקט זה בודאי מספיק נכון. צעקות לא מקדמות שום דבר. עם זאת לא הבנתי מה זאת אומרת "הילדה מצפה ממני לדבר בגובה העיניים ובשקט", מה זאת אומרת הילדה מצפה? ומה את רוצה? מה את מצפה? הילדה לא אמורה להיות זאת שקובעת איך תדברי אליה אלא את. משהו באופן שבו את מנסחת את הדברים לא כל כך ברור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
סימה06/06/2011זו שאלה מורכבת שאני לא יודעת להסביר אותה רק פנים אל פנים. בכל אופן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)