מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!!ליבנת02/06/2011
ביתי בת שנתיים וחצי , מפותחת מאוד לגילה ,מדברת שוטף ממש מגיל צעיר ויודעת להתבטא בהבנה מוחלטת. אבל, במהלך השנה האחרונה החלה תופעה לא מובנת שהיא פשוט דוחה את אביה על סף ,וזה אומר שהיא לא מעוניית לשחק איתו, לדבר איתו,לא מסכימה שיחלוק איתי את הטיפול בה כלומר אם צריך להלביש אותה אז זה נעשה בצרחות נוראיות ,כי היא לא רוצה שהוא זה שיעשה זאת אלה רק אני ,פשוט מהדבר הקטן ביותר היא לא מוכנה שאבא שלה יעשה איתה או בשבילה רק אני ,למשל במהלך הלילה היא מתעוררת ומבקשת לישתות אם אביה ניגש להביא לה את השתיה זה פשוט נורא ואיום לכן אני נאלצת לקום בכדי שאני אגיש לה את השתיה.קשה לי נורא
יש לה עוד אחות בבית גדולה ממנה שפשוט כבר שכחנו שהיא גם חלק בבית הזה שזקוק ליחס ותשומת לב, אני ממש מתוסכל מהתופעה ,אשמח אם תייעצו לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!! - תגובה
סמדר ריינר04/06/2011שלום ליבנת,
חסרים הרבה פרטים כדי להבין ממה זה נובע ולמה דווקא עכשיו זה קורה. עם זאת, התגובה שלכם לא נכונה ולא מתאימה. יש דברים השילדלה לא קובעת. לא ייתכן שהיא תכתיב לכם את דרך הטיפול בה. אפילו אם היא צורחות ומפריעה לישון בלילה אני לא ממליצה להענות לתכתיבים שלה. אני מניחה, בלי לדעת את הרקע, שאם תהיו עקביים ולא תאפשרו לה להכתיב זה בדיוק הדבר שיפסיק את הדפוס הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)