זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!!
    ליבנת
    02/06/2011

ביתי בת שנתיים וחצי , מפותחת מאוד לגילה ,מדברת שוטף ממש מגיל צעיר ויודעת להתבטא בהבנה מוחלטת. אבל, במהלך השנה האחרונה החלה תופעה לא מובנת שהיא פשוט דוחה את אביה על סף ,וזה אומר שהיא לא מעוניית לשחק איתו, לדבר איתו,לא מסכימה שיחלוק איתי את הטיפול בה כלומר אם צריך להלביש אותה אז זה נעשה בצרחות נוראיות ,כי היא לא רוצה שהוא זה שיעשה זאת אלה רק אני ,פשוט מהדבר הקטן ביותר היא לא מוכנה שאבא שלה יעשה איתה או בשבילה רק אני ,למשל במהלך הלילה היא מתעוררת ומבקשת לישתות אם אביה ניגש להביא לה את השתיה זה פשוט נורא ואיום לכן אני נאלצת לקום בכדי שאני אגיש לה את השתיה.קשה לי נורא
    יש לה עוד אחות בבית גדולה ממנה שפשוט כבר שכחנו שהיא גם חלק בבית הזה שזקוק ליחס ותשומת לב, אני ממש מתוסכל מהתופעה ,אשמח אם תייעצו לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ דחוף!!!!!!!!! - תגובה

סמדר ריינר
    04/06/2011

שלום ליבנת,
    חסרים הרבה פרטים כדי להבין ממה זה נובע ולמה דווקא עכשיו זה קורה. עם זאת, התגובה שלכם לא נכונה ולא מתאימה. יש דברים השילדלה לא קובעת. לא ייתכן שהיא תכתיב לכם את דרך הטיפול בה. אפילו אם היא צורחות ומפריעה לישון בלילה אני לא ממליצה להענות לתכתיבים שלה. אני מניחה, בלי לדעת את הרקע, שאם תהיו עקביים ולא תאפשרו לה להכתיב זה בדיוק הדבר שיפסיק את הדפוס הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו