מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה עם האחים ועם הקשיים שליאופיר03/06/2011
שלום,
קוראים לי אופיר שניאור , אני בת 12 עוד חודש 13 .
יש לי כל מיני חרדות ואני בדיכאון אני רוצה למות ואני לא אוהבת את החיים שלי אני לוקחת ריספרדל וציפראמיל וזה לא עוזר לי והטיפול הפסיכולוגי שהייתי בו שנתיים וחצי לא עזר לי אז יצאתי מהטיפול מרצוני. עכשיו מאוד קשה לי ואני רוצה להתאבד איכשהו ואני צריכה עזרה האם תוכל\י לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם האחים ועם הקשיים שלי - תגובה
סמדר ריינר04/06/2011שלום אופיר,
את בודאי מרגישה מצוקה קשה מאוד כרגע, ואכן זקוקה מאוד לעזרה.
לצערי אני לא יכולה לעזור לך. אין דרך שייעוץ בפורום יעזור לך אם התרופות והטיפול לא עוזרים. חשוב מאוד שתחזרי לטיפול, ואם הטיפול לא עזר לך אז לטיפול אחר, אבל דחוף ומהר, וכן חשוב שתעדכני את ההורים שלך ואת הפסיכיאטר המטפל מהר במחשבות האובדניות שלך.
אל תתייאשי והמשיכי לחפש עזרה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למה שכתבת
אופיר04/06/2011אני מבינה שלא ניתן לקבל יעוץ מפה. אבל אין לי כבר תקווה לכלום אני לא מאמינה בכלום כבר אני שנתיים בטיפול הייתי אצל אחד בזיכרון יעקוב עזבתי הלכתי לאחת בקרית אתא ועדיין זה לא עזר . אולי טיפלתי בדברים כמו ביטחון עצמי שעכשיו יש לי יותר מפעם ועוד דברים שקשורים לחברה ולתקשורת שלי עם אנשים אבל הבעיה הגדולה שלי היא שאני רוצה למות וזה לאנ נפטר לי כבר שנתיים וחצי ! אני ניסיתי להתאבד כמה פעמים אבל אל תיבהלי או משהו אני קצת פחדתיולכן לא הייתי מש רצינית אבל אני לוקחת ציפראמיל וריספרדל וזה לא עוזר גם הפסיכיאטר אמר שזה עושה תאבון ונמאס לי אני מרגישה שמנה מאז שלקחתי את זה לפני שנה בערך התחלתי.. פשוט נממאס לי !! אני רוצה משהו שיפטור לי את הבעיה אני כבר מיואשת את לא יודעת בכלל מזה לחיות 12 וחצי שנים במקום שאני בכלל רוצה למות (מגיל 5 ) אין לי בדיוק סיבה אני פשוט לא אוהבת את החיים האלו! אני מחפשת משהו שהוא לא פסיכולוג בדיוק אולי משהו פסיכולוגי מסוג אחר שיכול לעזור לי אם תוכלי להמליץ לי על מישהו או על משהו אני אשמח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למה שכתבת - תגובה
סמדר ריינר04/06/2011שלום אופיר,
אני צריכה לדעת היכן את גרה כדי שאוכל להפנות אותך. אני מזמינה אותך להתקשר אלי כדי שאוכל להבין טוב יותר איזו עזרה את מחפשת וכך לנסות לבדוק עבורך מה מתאים. מס' הטלפון שלי מופיע למטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)