מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא משחק משחקי תחרותליאת04/06/2011
אני אם לילד בן 7.5 וילדה בת 4.5. בני הגדול ילד חכם וחיובי, אך הבעיה איתו שהוא איננו מוכן לשחק במשחקי תחרות מכל סוג (טאקי, בקוגאן, קלפים, כדורגל-למרות שלמד לבעוט לאחרונה-בעלי משחק איתו בתנאי שזה"לא תחרות").
כשחברים באים אליו הוא רוצה רק בלגו או שוטרים וגנבים בתנאי שהוא השוטר, ואם המשחק מרחיק לכת והגנב מנצח אותו הוא ממש אבל ממש מתעצבן צורח וכמעט בוכה, ולפעמים הוא מסתגר במצב כזהועושהברוגז. זה מאוד מפריע לנו ההורים,
איך מתמודדים עם הבעיה הלא פשוטה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משחק משחקי תחרות - תגובה
סמדר ריינר04/06/2011שלום אילנית,
יכול להיות שבנכם מרגיש חסר ביטחון מאוד וחושב שזה נורא ואיום להפסיד. נראה לי שזה מצב שמצדיק פניה לטיפול שמשלב הדרכת הורים, מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
ליאת04/06/2011חשבתי שאולי תתני לי כמה טיפים טובים כדי לנסות קודם לבד.
דרך אגב את חושבת שטיפול בבעלי חיים יכול לעזור לבעיה שלו?6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר - תגובה
סמדר ריינר05/06/2011שלום אילנית,
אני לא נותנת במקרה הזה טיפים לנסות קודם לבד כי אני חושבת שהמצב הגיע לסוג של קיצוניות שעבודה לבד לא תספיק. ילד שממש נמנע ממצבים תחרותיים זה לא מצב רגיל בעיני. בדרך כלל ילדים מתקשים לקבל הפסד, או מגיבים קצת קשה, ועל זה ניתן בהחט לעבוד בבית. פה יש מנגנון הגנה קצת נוקשה.
אני לא מכירה מקרוב טיפולים שנעשו בעזרת בע"ח, ולכן קשה לי לענות לך. אני יכולה להמליץ אל טיפול באומנות, שאת זה אני יותר מכירה, אם אתם חוששים מטיפול פסיכולוגי רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)