בן 3 בגמילה מטיטול מתקשה בקקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 3 בגמילה מטיטול מתקשה בקקי
    רוני
    05/06/2011

בננו בן כמעט 3, נגמל מטיטול ביום בזריזות תוך ימים ספורים עם פספוסים מעטים, בשיטה של פרסים. אולם כשבוע וחצי מאז תחילת הגמילה, טרם עשה קקי בשירותים, אלא עשה רק בתחתונים, ואינו מוטרד מזה במיוחד. אנחנו לא מלחיצים אותו ולא נוזפים, מבקשים שישתדל להגיד לנו פעם הבאה ואף הצענו שיבקש טיטול לקקי.
    לפני הגמילה עשה כל יום קקי, אך מאז הגמילה עבר לפעם ביומיים וכעת למעלה מ-48 שעות לא עשה. אנו מפחדים שמפתח עצירות.
    הוא ילד אמצעי, הגדול בן 6 והקטנה בת חודשיים וחצי. מדובר בילד עקשן עם כח רצון עז מאוד. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי בטעות, נודה לעצתכם...

רוני
    06/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו?????

רוני
    10/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 3 בגמילה מטיטול מתקשה בקקי - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2011

שלום רוני,
    לגבי העצירות שמתפתחת כדאי להתייעץ גם עם רופא. תראו, כמו בתשובה הקודמת שעניתי בעניין דומה, יש כאן פער שלא כל כך מובן לי . אתם טוענים שמדובר בילד עקשן. אבל מול מה יש לו להתעקש אם לפי התאור שלכם אתם בכלל לא לוחצים? אני מודה שזה לא ברור לי ולכן קשה לי לעזור לכם.
    או שיש בכל זאת לחץ כלשהו בבית סביב העניין, גם אם הוא לא מתבטא בנזיפה, אולי רק בצפייה דרוכה שהוא מרגיש אותה בכל זאת או בדרך אחרת, או שאין כאן שום לחץ, ואז לא ברור מול מי הוא מתעקש ועל מה. אתם יודעים, לטנגו צריך שניים,בדרך כלל, אין טעם להתעקש אם אין לי על מה ומול מי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו