אוהב כפות רגליים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהב כפות רגליים
    מלי
    05/06/2011

שלום רב,

בני בן חמש ושמנו לב שיש לו סטיה קלה. הוא אוהב כפות רגליים. מדובר אך ורק בכפות הרגליים של סבתא שלו כי מכל השאר הוא נגעל. הוא מבקש ללכת אליה ולהיות איתה לבד ואז הוא מבקש ממנה לשבת והוא פשוט מקרקר סביב רגליה, מריח ומלטף את כפות רגליה.
    ניסינו לקטוע את זה והיא אמרה לו שזה לא נעים לה. איך מפסיקים והאם זה אומר משהו?
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהב כפות רגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהב להריח כפות רגליים

אנונימי
    30/07/2011

גם לי יש את אותה הבעיה בן דוד שלי אוהב להריח את כפות רגליי ולפעמים הוא שם אותם על הפרצוף שלו זה ממש מוזר לי וגם לא נעים לי. אני לא רוצה לפגוע בו או בהורים שלא אז אני מעדיפה לא לדבר על זה אלא מנסה להתחמק ממנו. מעניין אותי לדעת למה הוא עושה את זה?שכחתי לציין שהוא בן 11 אם יש למישהו הסבר לזה אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב להריח כפות רגליים - תגובה

סמדר ריינר
    30/07/2011

שלום לאנונימי,
    זה ממש לא חשוב ממה זה נובע. מה שחשוב הוא שזה לא נעים לך. נוצר מצב שאתה מפחד להגיד לו כדי לא לפגוע בו אבל בינתיים אתה נפגע. זה מצב שכדאי מאוד שייפסק. זו לא בעיה שלך ממה זה נובע. נראה לי שכדאי וחשוב לפנות להורים שלו, כי ייתכן שיש לו בעיה, ולא נורא אם תהיה אי נעימות קלה להם מה שחשוב שהאי נעימות שלך תיפסק. בכך שאתת משתף פעולה עם דבר שלא נעים לך, אתה תורם להימשכות הבעיה.
    יכול להיות שמדובר בסוג של פגיעה מינית, וזה מצב שאסור להמשיך אותו רק בגלל אי נעימות.
    יכול להיות שלבן הדוד שלך יש הנאה מינית מהעניין הזה. ולכן חשוב להפסיק זאת מייד. לא חייבים להתייחס לעניין המיני כשעושים זאת. חשוב פשוט לשים גבול ולהגיד: "זה לא נעים לי ואני מבקש שתפסיק עם זה" ואם זה לא עוזר, אכן לפנות להורים שלו, לספר ולהגיד שזה לא נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לו פטיש לכפות רגליים זה פשוט

אלירן
    09/08/2012

גם אני מכור לכפות רגליים יפות וסקסיות שהיו מטופחות כמובן אני אוהב ללקק למצוץ את האצבעות ולהריח עומד לי הזין מיזה אוחחח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אוהב להריח כפות רגליים

אלירן
    17/06/2015

זה מושך וסקסי ואין בזה מוזריות זה פטיש נפוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב כפות רגליים - תגובה

סמדר ריינר
    06/06/2011

שלום מלי,
    אי לא יודעת מה בדיוק זה אומר לגבי הילד שלכם מבלי להכיר אתכם יותר לעומק. זו בהחלט התנהגות שיש בה חריגות מסויימת, ולא הייתי מאפשרת אותה.
    אם אתם רוצים לבדוק את זה יותר לעומק זה אפשרי רק בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו