נסיעה לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    דוד
    05/06/2011

שלום לכן

יש לי ילד מהמם בן 3 כשהוא היה בן כשנה אני ואמא שלו נפרדנו במהלך הפרידה עבדתי בעבודה שהצריכה נסיעות רבות לחו"ל כך שלמעשה יצא שבכל חודש הייתי שבוע בארץ כאשר באותו שבוע הייתי מבלה רק איתו .
    בחצי שנה האחרונה החלפתי עבודה ואני נמצא בארץ באופן קבוע ואז אני מתראה איתו פעמיים בשבוע ובסופ"שים .
    אני מוכרח לציין שאני לא מבסוט בעבודה החדשה שלי . שבוע שעבר קיבלתי הצעה מפתה לעבור למדינה באירופה ולקבל תפקיד גדול ומעניין על פניו אך כמובן שהמחיר הוא נסיעה שוב לחו"ל. כאשר ידוע לי שבחודשיים הראשונים אני לא אוכל להגיע לארץ אולי פעם אחת אגיע ולאחר מכן אני עדיין לא יודע מה תהיה תדירות הביקורים בארץ.

שאלתי היא האם נסיעה מסוג זה יכולה לפגוע בבן שלי בדרך כלשהי האם זה ישאיר בו "צלקות" כלשהן?
    אשמח אם תייעצו לי מה כדאי לי לעשות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל - תגובה

סמדר ריינר
    06/06/2011

שלום דוד,
    לכל בחירה שלנו בחיים יש מחיר. גם להחלטה כזו יש מחיר מבחינת הקשר שלך עם הבן שלך. אני מניחה שאתה מבין את זה לבד, ומרגיש אשמה עם העניין.
    לייעץ לך מה לעשות אני לא באמת יכולה כי זו החלטה שלך. אם בכל זאת אתה מעוניין בעבודה הזו, כדאי לך להקפיד ולהיות בקשר עם הילד דרך הסקייפ למשל, ולשמור על עיקביות ככל הניתן באמצעים העומדים לרשותך. כמו כן בזמן שאתה בקשר איתו לנסות להניח את האשמה בצד ולא לתת לה לנהל את הקשר ביניכם,למשל על ידי פיצוי חומרי מוגזם או על ידי התנהגות שהוא יכול להבין ממנה שאבא מרגיש נורא ואיום עם עצמו .חשוב להתעניין בו, להראות שאתה זוכר את הדברים שסיפר לך בפעם הקודמת, את שמות החברים שלו והגננת שלו,התכניות שהו אאוהב בטלוויזה, המאכל האהוב עליו ולתת לו הרגשה שאתה מלווה אותו במחשבות בראש ובלב גם אם אתה לא נמצא פיזית לידו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו