אלימות בגן חובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אלימות בגן חובה
    דוד סילבנה
    03/01/2008

יש לי אחיין שחודש הבא יהיה בן 6 והוא ילד חכם,שמח וסקרן מאוד והוא כזה ילד טוב אבל,יש לו חוסר ביטחון עצמי ובגלל זה ישנם 3 ילדים שנמצאים איתו בגן וכול הזמן מרביצים לו ולכול הילדים החלשים שלא יודעים איך להתגונן בפניהם.והילד ששמו אוהד נורא מפחד לספר להורים או למטפלות בגן כדי שלא יקראו לו "מלשן".אני עובדת כבר בחינוך כבר 10 שנים לפי השיטה הקיבוצית שהיא הכי טובה לפי דעתי כי,תמיד שישנה בעיה עם האלימות בגן חובה אצלנו אחרי מספר פעמים מזמנים את ההורים לשיחה,קוראים ליועצת החינוכית כדי שתתצפת בילדים ותתן דיווח לגננת איך לפעול עם הילדים הנ"ל וגם יש לנו פסיכולוגית אם צריך.אבל האחיין שלי נמצא בגן עיריה בראשון לציון וההורים כבר מרימים ידיים מהגננת שמעלימה עין מכול הנושא ולא מדברת עם ההורים לגבי הילדים שמכים,וכאשר היא מדברת אז,ההורים לא מדברים עם הילדים שלהם לגבי האלימות,כי" הורה אף פעם לא ירצה לחשוב שיש בעיה עם הילד שלו והוא הכי מושלם ומה פתאום שהילד יצטרך טיפול"!
    נא את עזרתך לגבי הנושא איך לפעול:
    1. האם לזמן את וועד ההורים לשיחה עם ההורים האלימים?
    2. זאת האחריות של הגננת לטפל בנושא?ואם היא לא פונה להורים?
    3. לדווח למשרד החינוך על התופעה ותזמן את הגננת לשיחה?
    4. האם הורים שאחרי שיתלוננו על הגננת והצוות לא יפחדו שהצוות יתנקם בהורים ע"י אי טיפול בילד ולא יספקו לו את כול צרכיו?

נא,תשובתך המיידית.
    בכבוד רב,דוד סילבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בגן חובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות בגן חובה

שרון באומל
    04/01/2008

שלום דוד
    אני בהחלט ממליצה הן לפנות למשרד החינוך ולהתלונן על הבעייה והן לקבץ את ההורים בגן לאסיפה, על מנת לברר כיצד יש לפתור את הבעייה. הפעילות שנערכת בגן בו אתה עובד היא בהחלט הפעילות הנדרשת, ואם אין עושים זאת, זו בעייה חמורה בגו!!!!!!! אפילו, ואולי דווקא, בגלל שזה גן עירייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו