ילד בן 5 עם רגרסיה בגמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 עם רגרסיה בגמילה
    קרן
    06/06/2011

היי, יש לי ילד בן 5 ותינוקת בת 7 חודשים לאחרונה הוא חזר לעשות קקי בתחתונים.
    אציין שתהליך הגמילה איתו היה מאוד קשה. בנוסף למרות שאני מראה לו המון אהבה כל מה שאני אומרת לו שאסור הוא עושה ההפך.
    היום הוא לקח מנקה חלונות וביקש לנקות את הלכלוך מהרצפה , איפשרתי לו ואז באתי לראות שהוא מחזיר את זה למקום. אז הוא אמר לי "אמא אני לא רוצה שתראי איך אני מחזיר את זה למקום" אז הסתובבתי בחזרה ואמרתי לו טוב ובמקום שהוא יחזיר למקום הוא השפריץ עם המרסס על התינוקת שהיא ישנה!!!
    מה לעשות????אני אובדת עצות.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 עם רגרסיה בגמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 עם רגרסיה בגמילה - תגובה

סמדר ריינר
    09/06/2011

שלום קרן,
    מה שאת מתארת זו לא בדיוק רגרסיה בגמילה אלא אנקופרזיס. כדאי לפנות לטיפול בהקדם, על מנת למנוע מהתופעה להתקבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר?למי לפנות??

קרן
    09/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר?למי לפנות?? - תגובה

סמדר ריינר
    09/06/2011

שלום קרן,
    לפנות לטיפול אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים. את יכולה לפנות באופן פרטי, או מסובסד דרך קופךת חולים או במרפאה ציבורית.
    את יכולה לבדוק אצ אחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזור מגורייך או לבקש המלצה מפסיכולוגית בית הספר על שירותים טיפוליים באיזורכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו