אוננות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות...
    אמאלה
    09/06/2011

שלום וברכה
    אני אמא לילדה בת 4.5 שצריכה עזרה.
    ביתי עושה תנועה מסויימת שבה היא מכווצת את כל גופה. כששאלתי אותה למה היא עושה זאת היא ענתה לי שזה עושה לה נעים...
    הבעיה היא שהיא עושה זאת המון וגם במקומות ציבוריים. הגננת היום פנתה אליי ואמרה לי שהיא עושה זאת באמצע המפגשים, מה שגורם לה לא להיות מרוכזת.
    שאלתי היא איך גורמים לה להפסיק זאת? הסברתי לה שלא לעשות זאת בשום מקום חוץ מבבית אך זה לא עוזר...
    אז מה עושים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות... - תגובה

סמדר ריינר
    09/06/2011

שלום לך,
    אם הילדה משתמשת באוננות באופן מופרז, זה סימן למצוקה. היא כנראה זקוקה לאוננות כשהיא מרגישה חרדה או לבד (למרות שפיזית הי אא בהכרח לבד). נסו לחשוב האם יש סיבות למצוקה לאחרונה (הולדת אח, אפילו הריון שנדמה לכם שהיא עדיין לא יודעת עליו, או סיבה אחרת לכך שהמבוגרים פחות פנויים אליה לאחרונה?) נסו לבדוק האם יש צורך ביותר זמן איכות איתה שבו אתם פנויים אליה להרגיע אותה ולעטוף אותה. נסו גם בדוק הםא הילדה נחשפת לגירויים מיניים לא תואמים בטלוויזיה, או בעירום של מבוגרים בבית וכו'. אם זה לא העניין כדאי לפנות להדרכת הורים יותר מעמיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמשך אוננות

אמאלה
    09/06/2011

היי
    הבנתי כל מה שרשמת ואת האמת נולדה לה אחות אבל לפני שנה וחודש... אני מאמינה שקיימת קינאה אך אני מאוד משתדלת להעצים אותה ולבלות איתה לפחות פעמיים בשבוע לבד. לגבי הטלוויזיה אני מאוד מקפידה על כך. השאלה איך מפחיתים את האוננות ולפחות שלא תעשה זאת במקומות ציבוריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמשך אוננות - תגובה

סמדר ריינר
    09/06/2011

שלום לך,
    זה לא עניין של איך מפחיתים. כבר הסברת לה אני מבינה וזה לא עזר. אין ברירה אלא להבין יותר לעומק מאיזו מצוקה זה נובע. אין כאן פתרונות קסם, צר לי לאכזב אותך. אני במקומכם הייתי פונה לטיפול כדי בדוק את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו