מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות...אמאלה09/06/2011
שלום וברכה
אני אמא לילדה בת 4.5 שצריכה עזרה.
ביתי עושה תנועה מסויימת שבה היא מכווצת את כל גופה. כששאלתי אותה למה היא עושה זאת היא ענתה לי שזה עושה לה נעים...
הבעיה היא שהיא עושה זאת המון וגם במקומות ציבוריים. הגננת היום פנתה אליי ואמרה לי שהיא עושה זאת באמצע המפגשים, מה שגורם לה לא להיות מרוכזת.
שאלתי היא איך גורמים לה להפסיק זאת? הסברתי לה שלא לעשות זאת בשום מקום חוץ מבבית אך זה לא עוזר...
אז מה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות... - תגובה
סמדר ריינר09/06/2011שלום לך,
אם הילדה משתמשת באוננות באופן מופרז, זה סימן למצוקה. היא כנראה זקוקה לאוננות כשהיא מרגישה חרדה או לבד (למרות שפיזית הי אא בהכרח לבד). נסו לחשוב האם יש סיבות למצוקה לאחרונה (הולדת אח, אפילו הריון שנדמה לכם שהיא עדיין לא יודעת עליו, או סיבה אחרת לכך שהמבוגרים פחות פנויים אליה לאחרונה?) נסו לבדוק האם יש צורך ביותר זמן איכות איתה שבו אתם פנויים אליה להרגיע אותה ולעטוף אותה. נסו גם בדוק הםא הילדה נחשפת לגירויים מיניים לא תואמים בטלוויזיה, או בעירום של מבוגרים בבית וכו'. אם זה לא העניין כדאי לפנות להדרכת הורים יותר מעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך אוננות
אמאלה09/06/2011היי
הבנתי כל מה שרשמת ואת האמת נולדה לה אחות אבל לפני שנה וחודש... אני מאמינה שקיימת קינאה אך אני מאוד משתדלת להעצים אותה ולבלות איתה לפחות פעמיים בשבוע לבד. לגבי הטלוויזיה אני מאוד מקפידה על כך. השאלה איך מפחיתים את האוננות ולפחות שלא תעשה זאת במקומות ציבוריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך אוננות - תגובה
סמדר ריינר09/06/2011שלום לך,
זה לא עניין של איך מפחיתים. כבר הסברת לה אני מבינה וזה לא עזר. אין ברירה אלא להבין יותר לעומק מאיזו מצוקה זה נובע. אין כאן פתרונות קסם, צר לי לאכזב אותך. אני במקומכם הייתי פונה לטיפול כדי בדוק את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)